logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Лекція-брифінг Дениса Пріймягі: "Сири і вина. Еногастрономічні поєднання"

Загальна інформація

21 вересня 2017 року з ініціативи кафедри технології і організації ресторанного господарства відбулася лекція-брифінг Дениса Пріймягі, досвідченого сирного сомельє, ідеолога проекту компанії «Сирне королівство» на тему «Сири і вина. Еногастрономічні поєднання».

Лектор зазначив особливості технології та різноманіття смаків різних видів сирів, які виготовляються в Європейських країнах: Камамбер з Нормандії, Чеддер з Англії, Гауда з Голландії тощо. Студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу із зацікавленням слухали інформацію щодо правил поєднання сирів та вина. Так, саме поєднання: Рокфор – Сотерн (Бордо), Мюнстер – Гевюрцтрамінер, Старий пармезан – Кьянті - сприятимуть найкращому розкриттю смаків відповідного сиру і вина.

Студенти спеціалізацій «Ресторанні технології» та «Готельно-ресторанна справа» ставили питання щодо особливостей технології виробництва голландських та швейцарських сирів, студентів спеціалізації «Менеджмент туристичного бізнесу» цікавили аспекти еногастрономічного та винного туризму.

Лекція сприяла підвищенню рівня професійної підготовки майбутніх фахівців та формуванню культури споживання європейських сирів в Україні.

21.09.2017
42265
2491
остання редакція 07.02.2018
456287