logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Дискусійна платформа "NEXT LEVEL. Продажі. Логістика надає крила"

Загальна інформація

20 вересня 2017 року в стінах КНТЕУ відбувся захід, організований університетом спільно з асоціацією «Український логістичний альянс» - дискусійна платформа «NEXT LEVEL. Продажі. Логістика надає крила». Серед учасників дискусійної платформи були представники асоціації, викладачі КНТЕУ та інших ВНЗ, представники логістичних і торговельних компаній, а також студенти.

Роботу круглого столу відкрила перший проректор КНТЕУ Наталія Володимирівна Притульська, акцентувавши увагу на потребі і перспективах долучення бізнес-спільноти до освітніх процесів, зокрема з підготовки фахівців з логістики. Вступне слово мала і президент асоціації «Український логістичний альянс» Марія Юріївна Григорак, яка окреслила коло проблемних питань розвитку логістичної галузі України і наголосила на необхідності об’єднання зусиль для їх вирішення.

Головними спікерами дискусійної платформи були: Олексій Гладишев, директор ТОВ «Новітні індустріальні рішення», Валентин Маєвський, директор ТОВ «Логістична майстерня» та Євген Морозов, генеральний директор асоціації «Український логістичний альянс».

У своєму виступі Олексій Гладишев підняв питання маркування товарів. Аудиторія мала змогу ознайомитись із перевагами й недоліками сучасних видів маркування та технічних пристроїв для друку і зчитування маркувальної інформації, а також почути експертну думку про практичні підходи до вибору постачальників такого роду обладнання.

Валентин Маєвський висвітлив комплекс питань, пов’язаних із структурою логістичних витрат у ціні одиниці товару. На базі прикладів із практики спікер продемонстрував наскільки великою є кількість факторів, які необхідно враховувати під час калькуляції логістичної складової у ціні товару.

Тонкощі впровадження сучасної концепції Lean Production у практику логістичного управління вітчизняних компаній стали основною темою доповіді Євгена Морозова. Генеральний директор Асоціації «Український логістичний альянс» поділився досвідом практичного застосування елементів даної концепції і наголосив на тому, що вона має стати основою філософії управління логістичними процесами на українських підприємствах.

В ході обговорень учасники дискусійної платформи висловлювали своє бачення логістичних проблем в торгівлі та шляхи їх вирішення.

Підводячи підсумки роботи круглого столу, Євген Морозов висловив сподівання, що «NEXT LEVEL. Продажі. Логістика надає крила» стала лише початком у низці наступних робочих зустрічей, присвячених логістичній тематиці.

20.09.2017
42265
2172
остання редакція 07.02.2018
456287