logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Українсько-Турецьке співробітництво: презентація результатів реалізації Проекту Програми ТІКА

Загальна інформація

21 вересня 2017 року в Харківському інституті фінансів КНТЕУ відбулася презентація результатів реалізації Проекту Програми ТІКА в рамках співпраці ХІФ КНТЕУ і Координаційного Офісу в Україні Турецького Агентства зі співробітництва та координації при Раді Міністрів Турецької Республіки (ТІКА).

На офіційній церемонії відкриття аудиторій, обладнаних технічним та мультимедійним устаткуванням за фінансовою підтримкою Координаційного Офісу ТІКА були присутні поважні гості: Йонет Джан Тезель - Надзвичайний і Повноважний Посол Турецької Республіки в Україні; Білий Володимир Михайлович - Почесний консул Республіки Туреччина в м. Харків; Хаджи Байрам Болат - Координатор Програми ТІКА в Україні; Немiчев Iван Iванович - заступник директора Департаменту мiжнародного спiвробiтництва Харкiвської мiської ради; Проскурін Андрій Миколайович - заступник директора Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Харківської міської ради; Кудрявцев Костянтин Олександрович - начальник відділу іміджевих заходів Управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Під час візиту були обговорені питання поглиблення українсько-турецького співробітництва та реалізації спільних проектів.

Довідка:
Турецьке агентство зі співробітництва та координації (ТІКА) є державною структурою, підпорядкованою Раді Міністрів Республіки Туреччина, яка відповідає за координацію та надання міжнародної технічної допомоги. ТІКА співпрацює через 58 координаційних офісів із більш ніж 170 країнами світу та здійснює допомогу з метою розвитку.

ТІКА здійснює проекти та програми на території України з 1997 р. Пріоритетним напрямом для ТІКА в Криму було сприяння інтеграції кримських татар, які повернулись до історичної батьківщини, у культурне, освітнє та економічне життя півострова. У 2013 р. з метою реалізації проектів та програм по всій країні відкрито Координаційний офіс в Києві. За період 1997 – 2017 рр. було впроваджено більш ніж 300 проектів загальним бюджетом, який перевищив 40 мільйонів доларів США.

У межах міжнародних домовленостей між Туреччиною та Україною ТІКА реалізує проекти, спрямовані на покращення освітньої та соціальної інфраструктури України, поліпшення умов праці в закладах охорони здоров’я, проекти із реставрації та водозабезпечення, посилення інституційних спроможностей державних органів та органів місцевого самоврядування тощо.

21.09.2017
adv
3358
остання редакція 07.02.2018
456287