logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Міжнародний семінар “Нові аналітичні прилади компанії Agilent Technologies для аналізу якості сировини і готової продукції”

Загальна інформація

22 вересня 2017 року з метою розвитку співпраці між Київським національним торговельно-економічним університетом та компаніями з виробництва аналітичного лабораторного обладнання світового рівня, на базі КНТЕУ відбувся Міжнародний семінар “Нові аналітичні прилади компанії Agilent Technologies для аналізу якості сировини і готової продукції”.

Організатор семінару – ТОВ "АЛСІ-ХРОМ", офіційний представник в Україні світового лідера виробництва хроматографічного обладнання компанії Agilent Technologies (США).

На семінарі були присутні 115 слухачів із США, Франції та різних міст України. Слухачам було запропоновано 5 лекцій англійською мовою спеціалістів компанії Agilent Technologies: доктора філософії Шона Білсборо, Ксавьє Маєса, Грегорі Лекорне та лекція генерального директора ТОВ "АЛСІ-ХРОМ", к.х.н. Єсауленко А.М.       

Від КНТЕУ в заході взяли участь: перший проректор з науково-педагогічної роботи, д.т.н., професор Притульська Н.В., декан факультету торгівлі та маркетингу, к.т.н., доцент Осика В.А., завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, д.т.н., професор Белінська С.О., завідувач кафедри товарознавства та митної справи, д.т.н., професор Мережко Н.В., викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, кафедри товарознавства та митної справи, аспіранти, студенти факультету торгівлі та маркетингу.

Модератором семінару від КНТЕУ виступила доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, к.х.н. Гончарова І.В.

На семінарі обговорювались питання вибору аналітичного обладнання для газової та рідинної високошвидкісної хроматографії, рідинної хроматографії - мас-спектрометрії, атомної спектроскопії. Застосування відповідного обладнання для проведення аналізу якості сировини, харчової та фармацевтичної продукції.

За результатами проведення міжнародного семінару учасники були нагороджені сертифікатами компаній "АЛСІ-ХРОМ" та Agilent Technologies.

22.09.2017
42265
2080
остання редакція 07.02.2018
456287