logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Інновації ресторанного бізнесу - необхідний елемент формування конкурентоспроможних фахівців

Загальна інформація

28 вересня 2017 року викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства доценти Васильєва О.О., Литвиненко Т.Є. та Марцин Т.О. зі студентами відвідали другу частину форуму The Art of Restaurant Management 2017, який проходив у ТРЦ «Космополіт».

Викладачі ознайомилися з новинками устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу, виробничого інвентарю, порцелянового, керамічного, кришталевого та посуду зі сланцю і чорної порцеляни, наборів оригінальних форм, скла, барних аксесуарів та форменого одягу для операційного персоналу закладів ресторанного господарства, інноваційними продуктами для ресторанного ринку, а також з новинками літературних та професійних видань, присвячених функціонуванню різних напрямів ресторанного бізнесу.

Сучасна українська фабрика меблів зі штучного ротангу NEOLA запропонувала зразки плетених авторських меблів оригінальної форми для залів, терас, балконів та вуличних майданчиків закладів ресторанного господарства, меблевих подушок та світильників, організувавши проведення майстер-класів із виготовлення плетених стільців.

Викладачі ознайомилися також з експозицією 65 найцікавіших екземплярів меню ресторанів з усього світу з особистої колекції Аврори Огороднік, яка є президенткою Leaders Club Ukraine та премії Пальмова Гілка ресторанного бізнесу, фуд-ентузіасткою і мандрівницею.

 Викладачі відвідали лекторій «Інновації і тренди», де прослухали такі лекції:

  • «Меню-інжиніринг у деталях. Що таке ефективне меню», лекторка Аврора Огородник;
  • «Колекція інновацій, концепцій та трендів у світовому ресторанному бізнесі 2017-2018», лекторка Юлія Чеснокова, авторка міжнародного освітнього проекту для рестораторів та кухарів "Food and Success";
  • «Фуд-тренди в ресторанному бізнесі 2017-2018», лекторка Інна Бойченко, компанія «Форвард»;
  • «Світові тренди food-ринку. Інноваційні продукти для українського ринку. Робота з foodcost», лектор Юрій Шевченко.

Відвідування таких форумів надає можливості викладачам кафедри технології і організації ресторанного господарства орієнтуватися серед бурхливого моря ресторанного бізнесу, відчувати напрями розвитку світової ресторанної індустрії й тримати руку на пульсі ТОП-новин з метою використання отриманої інформації на лекційних, практичних та лабораторних заняттях зі студентами факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 073 «Менеджмент», планомірно підвищуючи їх професійну компетентність і створюючи майбутніх фахівців конкурентоспроможними на ринку праці ресторанного бізнесу.

Під час відвідування форуму викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства мали змогу спілкуватися з практиками готельно-ресторанної сфери та встановлювати контакти для подальшої співпраці. Так Юлія Чеснокова є добре відомою серед студентів і викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, оскільки у 2016 році на запрошення викладачів проводила лекцію-презентацію щодо світових трендів у ресторанному бізнесі, яка знайшла жвавий відгук серед студентської молоді факультету.

28.09.2017
redactor
3990
остання редакція 07.02.2018
456287