logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Участь представників КНТЕУ у форумі PROCUREMENT HUB III: "Стратегії управління закупівлями. Досвід лідерів"

Загальна інформація

5 жовтня 2017 року викладачі кафедри менеджменту Микитенко Н.В. та Білявська Ю.В. взяли участь у роботі форуму PROCUREMENT HUB III: "Стратегії управління закупівлями. Досвід лідерів", який проводився під егідою компанії HUB ONE на базі бізнес-центру «Євразія».

Програму форуму PROCUREMENT HUB було спрямовано на аналіз передового досвіду управління прямими витратами, отримання інформації про інноваційні процеси та тенденції галузі в Україні та світі, розробку заходів щодо підвищення надійності поставок і якості планування закупівель, оцінку новацій у менеджменті закупівель, IT-інструментах, процесах.

У форумі взяло участь близько 100 представників провідних вітчизняних підприємств, вищого та середнього рівнів управління, які щоденно мають справу з питаннями закупівель, організації логістичних процесів, управління ланцюгами поставок.

Серед доповідачів особливо слід відзначити:

  • Оксану Ферчук, керівника торговельного майданчика Zakupki.Prom.ua, яка знайомила слухачів із кейсом про Систему електронних комерційних закупівель RIALTO. У своєму виступі вона розповіла, що ця система виникла у відповідь на потреби ринку, вона працює за тими ж принципами, що і Система електронних державних закупівель ProZorro та дає змогу замовникам збільшувати операційну ефективність компаній і економити її бюджет;
  • Жанну Бражник, керівника практики вирішення податкових спорів PwC Legal, яка презентувала інформацію про комплекс заходів щодо перевірки постачальника послуг із метою уникнення податкових та репутаційних ризиків;
  • Олену Шевченко, директора з закупівель підприємств Бізнес-блоку ДТЕК Дистрибуція, яка виступила з кейсом про перевірені досвідом прикладні інструменти ефективних закупівель тощо.

Змістовна програма й позитивна атмосфера дозволили продуктивно провести даний бізнес-захід. Щиро дякуємо керівництву компанії HUB ONE за висококласну організацію і проведення цікавого пізнавального форуму, а керівництву Київського національного торговельно-економічного університету – за можливість його відвідати!

05.10.2017
42265
2013
остання редакція 07.02.2018
456287