logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

КНТЕУ серед переможців «KyivTourismawards 2017»

Загальна інформація

У жовтні 2017 року в готелі «FairmontGrandHotelKyiv» відбулася урочиста церемонія нагородження «KyivTourismAwards 2017», на якій Київський національний торговельно-економічний університет отримав нагороду в номінації «Лідер у підготовці фахівців у сфері туризму».

«КyivTourismAwards» – це щорічна церемонія з нагородження кращих представників туристичного бізнесу міста, ініційована Управлінням туризму та промоцій Київської міської держадміністрації. Премія покликана підвищити стандарти туристичного сервісу в столиці та налагодити взаємодію між ключовими суб’єктами туристичного бізнесу задля розвитку м. Києва як конкурентної європейської дестинації.

Відкрив церемонію вручення нагород «КyivTourismAwards 2017» Київський міський голова Віталій Кличко, який відзначив основні досягнення та перспективи розвитку туризму в м. Києві. З вітальним словом до учасників заходу також звернувся начальник відділу промоцій та іміджевої політики Управління туризму та промоцій КМДА Антон Тараненко.

Вперше на церемонії номіновано кращий навчальний заклад з підготовки фахівців у сфері туризму. На церемонії вручення університет представляли завідувач кафедри туризму та рекреації Ткаченко Тетяна Іванівна та доцент кафедри Дупляк Тетяна Петрівна.

Від імені ректора КНТЕУ Мазаракі Анатолія Антоновича та колективу університету Ткаченко Т.І. привітала всіх переможців та подякувала організаторам цієї вагомої події у сфері туризму м. Києва за визнання ролі освітян у розвитку ефективного туристичного бізнесу та високу оцінку внеску в цю справу науково-педагогічного персоналу КНТЕУ.

Символічно, шо нагороду вручала Тетяна Прокопенко – директор одного з провідних туроператорів України «Coraltravel». Його діяльність на цій церемонії також була визнана найкращою, і з ним КНТЕУ нещодавно підписано договір про партнерські відносини.

Зі словами вдячності та побажаннями розвитку й процвітання українському туризму звернулися зі сцени переможці інших номінацій, зокрема: кращий туристичний оператор в’їзного туризму, кращий у номінації подієвого туризму, кращий туроператор ділового туризму, кращий гід міста, найкраща туристична локація Київського регіону, кращий готель і ресторанний заклад та інші.

09.10.2017
redactor
2772
остання редакція 07.02.2018
456287