logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студенти кафедри менеджменту відвідали міжнародну виставку "Освіта за кордоном"

Загальна інформація

8 жовтня 2017 року студенти 3-го курсу 19 групи ФЕМП разом з наставником – доцентом кафедри менеджменту Бєляєвою Н.С. відвідали виставку «Освіта за кордоном», що проходила впродовж 2-х днів у готелі InterContinental Kiev.

Експонатами виставки були різноманітні програми освіти української молоді за кордоном, зокрема в таких країнах, як: США, Канада, Польща, Італія, Франція, Німеччина та ін. Відвідувачі мали можливість ознайомитися з умовами зарахування всіх охочих осіб до участі у різних програмах на рівнях освіти бакалавра та магістра, а саме: освіта протягом осінніх і зимових канікул, пропозиціями вивчення іноземних мов за кордоном, здобуття середньої спеціальної освіти в престижних приватних школах, а також отримати актуальну інформацію про підготовчі університетські курси та дізнатися про особливості бакалаврських і магістерських програм закордонних університетів та коледжів.

Цільовою аудиторією виставки були студенти, їх батьки, випускники шкіл, майбутні абітурієнти та всі охочі здобути освіту за кордоном. Відвідування виставки дало студентам університету можливість оцінити перспективи майбутнього навчання та свій рівень конкурентоздатності, порівняти методи підготовки студентів університетами різних країн із внутрішньоуніверситетською практикою, знайти можливості та перешкоди навчання за кордоном. Окрім того, для відвідувачів виставки була можливість безкоштовно оцінити рівень володіння іноземною мовою (під час проведенню письмового та усного контролю), а також за певних вимог була надана знижка або безкоштовне проходження тесту ILETS.

Загалом студенти КНТЕУ отримали задоволення від виставки, оскільки змогли черговий раз переконатися в тому, що їхній вибір навчатися в одному з найпрестижніших навчальних закладів України є гідним, а освіта за кордоном – не панацея їх майбутнього успішного працевлаштування, а лише додаткові можливості підвищення загальноосвітнього рівня.

08.10.2017
42265
2188
остання редакція 07.02.2018
456287