logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Європейські дні торгівлі: друзі з Німеччини розповіли про реалії та перспективи світу в умовах глобалізації

Загальна інформація

10 жовтня 2017 року в рамках Європейських днів торгівлі, відбулася відкрита лекція “Наш світ в умовах глобалізації: реалії та перспективи». Спікерами виступили:

  • Ханс-Вольфф Граф (Мюнхен, Німеччина), психолог, фінансист, економіст, консультант з економічних та фінансових питань (досвід більше 40 років), засновник efv-AG (Перше акціонерне товариство у сфері консультації з питань фінансів і капіталу: Аналіз. Концепція. Підтримка. Управління капіталом), об’єднання «Приватна академія Незалежності» (pAS - private Akademie für die Selbständigkeit GmbH. спілки «Перспективи без меж» (PERSPEKTIVE ohne Grenzen e.V.), благодійного союзу «Антропос - заради дітей цього світу» (Anthropos e.V. – Für die Kinder dieser Welt);
  • Нікола Траутнер (Мюнхен, Німеччина), асистент консультанта у сфері фінансових питань й управління капіталом в efv-AG.

Асистент-перекладач: Анастасія Сидоренко (Київ, Україна), студентка Мюнхенського технічного університету, член благодійного союзу «Антропос - заради дітей цього світу» (Anthropos e.V. – Für die Kinder dieser Welt).

У ході проведення лекції було представлено порівняльне соціально-психологічне й економіко-політичне дослідження в контексті 180 країн світу. Недостатній рівень освіти стосовно критично-важливих обставин, які є відображенням параметрів сучасного світу й взаємозв'язків нашого майбутнього — це загроза — загроза для нашого світу й того світу, який ми залишимо у спадок нашим дітям. Представлена в цьому дослідженні інформація відповідає дійсності, є важливою та формує основу для ясних і практичних роздумів про наш світ. Саме таке мислення є базою для ефективних дій — у рамках спільних інтересів усіх народів світу як сучасного, так і майбутніх поколінь.

Лекція-дискусія викликала неабиякий інтерес і зацікавленість у студентської аудиторії. Щиро вдячні зарубіжним гостям за роботу й гостинно запрошуємо до нашої Альма-матер знову!

10.10.2017
42265
2330
остання редакція 02.06.2020
456287