logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

"Україно, зустрічай нових юристів цвіт": відбулися урочисті заходи до Дня юриста

Загальна інформація

12 жовтня 2017 року в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня юриста.

Від імені ректора Анатолія Антоновича Мазаракі присутніх привітала перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна й пригадала: «24 роки тому університет здійснив перший набір студентів на спеціальність «Правознавство». Сьогодні факультет міжнародної торгівлі та права – один із найбільших у КНТЕУ. На факультеті навчається біля 1800 студентів-правників, підготовку яких забезпечують 4 юридичні кафедри, потужний професорсько-викладацький склад. Необхідно зазначити, що найбільша наша гордість – це наші студенти-правники. Переможці різноманітних всеукраїнських та міжнародних олімпіад, вони завжди небайдужі, сповідують принципи етики, моралі та доброчесності. Я щиро сподіваюся, що саме такі молоді люди, озброєні професійними знаннями та високими моральними принципами, з почуттям власної гідності, зможуть побудувати в Україні правову європейську державу».

З нагоди свята почесні грамоти за активну участь у роботі Правничого клубу та Юридичної клініки отримали 60 студентів-правників.

Усіх майбутніх та нинішніх юристів зі святом також привітав завідуючий кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права Гуржій Тарас Олександрович. На святі були присутні почесні гості та партнери факультету й університету – еліта юриспруденції України, а саме:

  • Усенко Роман Анатолійович, кандидат юридичних наук, радник Міністра юстиції України;
  • Щавінський Віталій Романович, кандидат юридичних наук, заступник голови Київського окружного адміністративного суду;
  • Чехович Сергій Болеславович, кандидат юридичних наук, доцент, заслужений юрист України, завідувач відділу правового супроводження конституційного процесу Головного управління департаменту з питань конституційної реформи Головного департаменту правової політики Адміністрації Президента України;
  • Лата Наталія Федорівна, кандидат юридичних наук, адвокат, начальник юридичного відділу ТОВ «Аерок».

Традиційно на святі відбулася урочиста церемонія – Присяга першокурсників-правознавців, яка завершилася спільним виконанням Гімна юриста.

Святковий концерт, що підготували студенти факультету міжнародної торгівлі та права пройшов у дружній атмосфері та збагатив усіх незабутніми враженнями й показав, що юристи вміють «запалювати» та веселитися.

12.10.2017
redactor
3542
остання редакція 07.02.2018
456287