logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Викладачі та студенти кафедри МЕВ на конференції «Фінансування агробізнесу-2018»

Загальна інформація

17 жовтня 2017 року викладач кафедри міжнародних економічних відносин Головачова О.С. разом зі студентами освітньо-професійної магістерської програми англійською мовою викладання «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» взяла участь у роботі конференції «Фінансування агробізнесу-2018», яка проводилась під егідою журналу «Деньги» за підтримкою Райффайзен Банк Аваль на базі IQ бізнес-центру.

Програму конференції було спрямовано на створення робочої платформи для реалізації ефективного діалогу бізнесу і держави, реального і фінансового секторів, а також спільного створення нових можливостей для аграрного ринку України.

Відкрив конференцію виступом перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк. Він детально розповів про державні програми стимулювання аграрного сектору у 2018 році, який бізнес та яким чином зможе отримати державну підтримку.

Директор департаменту корпоративних продуктів, партнерства та продажів Райффайзен Банку Аваль Руслан Співак виступив з доповіддю «Agri-Banking-Digital:new level of senergy». Директор департаменту з питань роботи з корпоративними клієнтами Piraeus Bank (Україна) Олексій Аніпер розповів про використання нового фінансового інструменту - аграрних розписок. Цей засіб отримання обігових коштів активно почав розвиватись та використовуватись в Україні у 2017 році.

Заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук розповів про поточний стан державних програм фінансування аграріїв та про перспективи отримання фінансування за цими програмами у 2018 році. Президент Асоціації українського бізнесу у Польщі Ярослав Романчук приділив увагу використанню власного торгового дому українським експортером у Польщі. Іван Вишневський, експерт проекту USAID «Трансформація фінансового сектору (FST)», у своєму повідомленні приділив увагу використанню лізингу як інструменту фінансування аграрного сектору.

Змістовна програма й позитивна атмосфера дозволили продуктивно провести даний бізнес-захід. Кафедра міжнародних економічних відносин висловлює подяку за організацію і проведення конференції на найвищому рівні та сподівається на подальшу співпрацю.

17.10.2017
42265
1800
остання редакція 07.02.2018
456287