logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Ярмарок вакансій: студенти КНТЕУ відповідають критеріям роботодавців

Загальна інформація

18 жовтня 2017 року Центром розвитку кар’єри було проведено Ярмарок вакансій за участю провідних вітчизняних та  міжнародних компаній у рамках якого випускники та студенти-старшокурсники мали можливість безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями.

 У заході взяли участь 56 компаній, серед них: аудиторські компанії: PwC, KPMG, EY, ТОВ Беккер Тіллі Україна, Grant Thornton, фінансові установи: City bank, ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК», АТ «Ощадбанк», ПАТ КБ «Приват банк», торгівельні мережі ТОВ  «Ашан Україна Гіпермаркет»,  NOVUS, ТОВ            «СІЛЬПО ФУД», ТОВ «Фора», ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», підприємства сфери послуг: Holiday Inn Kiev, готель «11 Mirros», державні установи: офіс великих платників податків Державної фіскальної служби України, Державна казначейська служба України,  медіа:1+1 медіа та ін. З них вперше відвідали КНТЕУ 18 компаній: Хімагромаркетинг, Ring, Сирне королівство, Рітейл Груп, Chicco, Wizard, «Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України», RIMINI COMPANY, EVO.company та ін.

У рамках Ярмарку вакансій  відбулися: майстер-класи: «Як розпочати кар’єру в ІТ-компанії + секрети вдалого резюме» від «EVO.company», «Як отримати кращу роботу від компанії «EY»; відкрита лекція: «Доставка товару. Передмова» від ТОВ «РАБЕН Україна»; семінар-практикум «Вплив вступу України в ЄС на  розвиток роздрібної торгівлі продовольчими товарами» компанія «Сирне королівство»; презентація «Кар’єрні можливості в компанії JTI» та «Як отримати роботу мрії» від «LOreal»,  які допомогли майбутнім спеціалістам отримати відповіді на актуальні питання, пов’язані з  побутовою успішної кар’єри.

Студентам ярмарок вакансій надав можливість отримати максимум інформації з перших рук, познайомитися з компаніями, в яких вони можуть надалі отримати роботу, оцінити свої шанси і зрозуміти, які зусилля їм необхідно докласти, щоб претендувати на ту чи іншу вакансію.

Основною метою проведення заходу є заохочення студентів до пошуку роботи, підвищення їхньої обізнаності щодо ринку працевлаштування, проведення співбесіди роботодавців з випускниками, працевлаштування на постійну та тимчасову роботу, вирішення питань практики тощо.

За результатами  опитування, проведеного під час заходу,  від багатьох роботодавців надійшли пропозиції щодо розширення співпраці та пошуку її нових форм. Більшість  роботодавців зазначили, що очікують на молодь у своїх командах та приємно вражені компетенціями, якими володіють студенти КНТЕУ: сміливість, кмітливість, креативність, відкритість та позитив. 

Дякуємо всім партнерам, які взяли участь у Ярмарку вакансій та запрошуємо на майбутні заходи. 

18.10.2017
42265
3714
остання редакція 07.02.2018
456287