logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Викладачі КНТЕУ на ресторанному форумі "Ресторани майбутнього"

Загальна інформація

24 жовтня 2017 року в Premier Palace Hotel у рамках щорічного засідання Hoteliers&Restaurateurs Club HOTELIERO відбувся ресторанний форум «Ресторани майбутнього», на засіданні якого вітчизняні та іноземні спікери розмірковували, як буде змінюватись ресторанний ринок у найближчі 5 років.

Викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу приділяють особливу увагу власному розвитку і поглибленню знань у ресторанному бізнесі. Так доцент кафедри Литвиненко Тамара Євгенівна відвідала засідання клубу HOTELIERO, на якому виступили:

  • Андрій Федорів (Київ), маркетолог №1 в Україні, з доповіддю «ПапаБренда.Эмоція=Транзакція»;
  • Юрій Колесник (Прага), ресторатор, засновник ресторанів Файна Фамілія, La Veranda Київ, La Veranda Прага, Babiccina Zahrada Прага, з доповіддю «Як українські ресторатори відкривають ресторани за кордоном. Негативний досвід перших п’яти років. Зміна концепту і робота над помилками»;
  • Oscar Cavallera (Мілан), всесвітньовідомий експерт і консультант із 30-ти річним досвідом роботи у сфері гостинності, а також індустрії Food&Beverages, з доповідями «Правила і базові елементи в побудові концепції для успішного ресторану на прикладах міжнародних брендів» і «Як будуть змінюватись ресторани в найближчому майбутньому. Що буде впливати на вибір гостей?»;
  • Андрій Янбухтин (Київ), експерт в області Digital стратегії і впровадження інноваційних сервісів, з доповіддю «Інновації в ресторанному бізнесі. Екосистема сервісів для ефективного досягнення цілей у довгостроковій перспективі»;
  • Олександр Мусатов (Київ), співвласник True Burger Bar і Hendrick′s bar, автор і розробник навчальних посібників для ресторанів, тренер-консультант ресторанного бізнесу, з доповіддю «Технології управління рестораном, які потрібно вводити сьогодні, щоб успішно працювати завтра. Який наступний крок?».

Засідання ресторанного форуму тривало впродовж робочого дня, тому організатори попіклувалися про декілька кава-брейків для учасників та наприкінці влаштували фуршет. Під час роботи ресторанного форуму Литвиненко Т.Е. познайомилася з рестораторами, обмінялася думками з професійними сомельє та прийняла запрошення від керівника проекту Національна ресторанна премія СОЛЬ® Світлани Плечак відвідати КВЦ «Парковий» у грудні, де відбудеться вручення щорічної премії в дванадцяти номінаціях кращим закладам ресторанного господарства України. На форумі був презентований ресторанний гід по 10-ти містах України з кращими 129 ресторанами та переможцями у 12 номінаціях за 2016 рік.

Відвідування таких форумів дає можливість викладачам бути в курсі ТОП-новин вітчизняного та світового ресторанного бізнесу та мати змогу використовувати отриману інформацію для занять зі студентами, готуючи майбутніх конкурентоспроможних фахівців.

24.10.2017
433884
2582
остання редакція 07.02.2018
456287