logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Як стати фінансовим директором за 4 роки?

Загальна інформація

25 жовтня 2017 року в Центрі навчально-виробничого тренінгу (вул. Чигоріна, 57а) для студентів спеціальності «Економіка» відбулась відкрита зустріч з фінансовим директором холдингу «Баядера Груп» Дмитром Курило.

Під час зустрічі учасники мали можливість поспілкуватись зі спікером та почути відповідь на актуальні питання щодо основних ТОП-skills затребуваного фахівця з фінансів та економіки підприємства, дізнатись про тренди на фінансовому та інвестиційних ринках.

Практичні навички - основна конкурентна перевага сьогоднішніх фахівців. Усвідомлюючи це, студенти мають працювати над собою, над своїми знаннями та вміннями для того, щоб бути конкурентоспроможними на ринку праці. Центр навчально-виробничого тренінгу – чудова можливість для студентів та випускників відчути себе співробітниками підприємства, оцінити свої слабкі та сильні сторони.

Довідка про спікера

Дмитро Курило — фінансовий директор великого й успішного холдингу «Баядера Груп». Практичний досвід управління фінансами компаній — 15 років, з яких понад 10 років на позиціях фінансового директора компаній/холдингів («Три ведмеді», «БМ Груп», «Баядера Груп»). За результатми рейтингів входить у ТОП-20 найкращих фінансових директорів України.

«Баядера Груп» – найбільша алкогольна компанія Східної Європи, створена в 1991 році. Володіє сильним портфелем власних алкогольних брендів у різних категоріях, а також є ексклюзивним імпортером найвідоміших світових алкогольних компаній.
Один з основних експортерів алкогольної продукції у світі, карта експорту якого налічує понад 45 країн. Найбільший роботодавець галузі, у штаті компанії працює більше 6 тисяч осіб по всьому світу. Наймасштабніша дистрибуція в Україні - 30 філій по всій країні. Основний платник податків і бюджетотворна компанія галузі.
«Баядера Груп» входить до рейтингу ТОП-200 найбільших компаній за версією рейтингу журналу "Форбс Україна". Холдинг - один з найбільших роботодавців і платників податків галузі, входить до списку найбільш соціально-відповідальних компаній
.

25.10.2017
42265
2067
остання редакція 07.02.2018
456287