logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Майстер-клас «Бізнес майбутнього» для студентів та гостей університету

Загальна інформація

Кафедра фінансового аналізу та аудиту 25 жовтня 2017 року провела щорічний майстер-клас «Бізнес майбутнього» для гостей КНТЕУ та студентів університету.

Почесним гостем майстер-класу став президент Асоціації українських банків О.А. Сугоняко, який аргументовано довів, як економічні кризи змінюють реальність, а також розповів, які навички необхідно формувати тим, хто хоче бути успішним. 

У майбутньому важливо добре володіти аналітичними навичками, вміти оперативно приймати рішення та мати глибокі професійні знання, для того, щоб уникати ризикованих бізнес-операцій, афер, шахрайства.

Назарова К.О., д.е.н., завідувач кафедри фінансового аналізу та аудиту, наголосила на тому, що аналітитичні, контрольні та аудиторські навички є важливими як для бізнесу, так і для державних органів, оскільки вони сприяють ефективному управлінню.

Модератором майстер-класу була к.е.н., доц. кафедри фінансового аналізу та аудиту О.А. Романенко.

В обговоренні проблем, порушених Олександром Сугоняко під час лекції, взяли активну участь студенти, викладачі та гості - представники бізнесу, юриспруденції та державного управління.

Для гостей КНТЕУ було проведено екскурсію університетом.

До зустрічі на наступному майстер-класі!


«Дуже дякую за цю лекцію! Такі заходи - це каталізатор для нашого суспільства до розвитку!» - відреагував Ігор Білобривка, магістрант ФОАІС в КНТЕУ.

«На лекції було порушено актуальні для нас питання, спікер дуже цікаво говорив про ключові економічні проблеми сьогодення. Тому аудиторія доволі активно реагувала на порушені питання економічних криз та фейкових явищ в економіці. Олександр  Сугоняко на підставі законів фізики аналізував економічні явища, зокрема відтік молоді з України він проілюстрував за допомогою фізичних явищ, відомих усім зі школи. Приємно, що найактивніші учасники дискусій отримали книгу О. Сугоняко в подарунок», - підсумувала Анастасія Мисник, магістрант ФОАІС.

25.10.2017
adv
2028
остання редакція 07.02.2018
456287