logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студенти дізнались про тенденції транспортно-логістичної галузі на міжнародній виставці "ТрансУкраїна/TIP’2017"

Загальна інформація

25 жовтня 2017 року в Міжнародному виставковому центрі стартувала міжнародна спеціалізована виставка "ТрансУкраїна/TIP’2017". Студенти КНТЕУ не могли залишитися осторонь такої події і, звісно ж, відвідали цю виставку разом з викладачами кафедри торговельного підприємництва та логістики Харсун Л.Г. та Лисою С.С.. Найбільший інтерес до виставки проявили студенти 1-го р.н. ОС «магістр» спеціальностей «Організація оптової і роздрібної торгівлі» та «Товарознавство і комерційна логістика» та студенти 4-го курсу спеціальності «Міжнародна економіка».

Мета проведення виставки «ТрансУкраїна» - забезпечити представників транспортно-логістичної галузі інформацією про тенденції ринку і корисними контактами, узагальнити практичний досвід, дати учасникам і відвідувачам можливість прямого спілкування і обговорення конкретних умов, термінів і цін.

У рамках виставки «ТрансУкраїна`2017» представлені спеціалізовані експозиції: "ІнтерСклад`2017» (технологічне обладнання та засоби механізації вантажно-розвантажувальних робіт, складські комплекси, автоматизовані складські системи) і «RailExpo UA» (залізнична техніка та обладнання, технології, що застосовуються в галузі, залізничні логістичні компанії). Одночасно проходить виставка вантажної та комерційної техніки "TIR`2017".

Даний захід також дає змогу відвідати цікаві лекції, семінари та дискусійні конференції професіоналів, китів сучасного логістичного бізнесу в Україні, дізнатися про новинки та нововведення в логістиці.

Студенти КНТЕУ були зацікавлені поспілкуватись із представниками ринку транспортно-логістичних послуг. Варто зазначити, що серед компаній-учасників виставки були не лише вітчизняні, а й зарубіжні – Литовська національна асоціація автомобільних перевізників, MICRO-STAR INT’L CO., LTD (Тайвань), SUCKCES SP Z.O.O. (Польща) та MINGAS (Литва).

Практичний бік виставки показує стан та перспективи розвитку логістики в Україні, а також висвітлює проблемні питання, які турбують і наших студентів, адже вони одні з тих, хто повинен покращувати бізнес та шукати вирішення проблемних питань вже сьогодні задля щасливого і квітучого «завтра» нашої Батьківщини.

Відвідування виставок такого формату дає можливість студентам отримати необхідні практичні знання та досвід спілкування з професіоналами для становлення у подальшому як фахівців у сфері логістики.

25.10.2017
42265
2113
остання редакція 07.02.2018
456287