logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Засновник "Гастромайстерня Confiture" Євген Клопотенко розповів і показав, як звичні інгредієнти стають неймовірною стравою

Загальна інформація

25 жовтня 2017 року до Київського національного торговельно-економічного університету в рамках заходів "Rest.Art.Kitchen." завітав особливий гість - бренд-шеф мітерії "Здоровий глузд", експерт телеканалу СТБ, засновник "Гастромайстерня Confiture" Євген Клопотенко

Відкриту лекцію відвідали студенти та викладачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, співробітники університету.

Формат лекції був вражаючим. Студенти самі обрали інгредієнти та способи теплової обробки кожного з продуктів майбутньої страви: зачатки вугря, чорнослив, гарбуз, ікра, пудра та обліпиха. Помічник Євгена Костянтин готував обрану страву в кулінарній студії, а глядачі захоплено спостерігали за приготуванням в онлайн-трансляції та уважно і зацікавлено слухали Євгена, який коментував увесь процес приготування. Він зауважив, що ми звикли до того, що споживаємо, й повинні експериментувати з продуктами харчування, а також запевнив: "...Ви побачите, що поєднання страв може бути надзвичайно смачним і різноманітним...".

«…Робіть відкриття, насолоджуйтесь своєю майстерністю. Пам’ятайте -  мріяти мало, потрібно вже зараз робити кроки до реалізації задуманого. Ви навчаєтесь у прекрасному вищому навчальному закладі, одному з найкращих, тому повинні зрозуміти - вивчати те, що вам здається неважливим зараз, дуже потрібно, адже здобуті знання можуть стати особливим ключем у майбутньому...» - зауважив Євген.

Після того як страва була готова, учасники могли побачити її презентацію та скуштувати. Смак страви був неперевершеним. Після лекції, відкритий та дружньо налаштований Євген з радістю відповідав на всі питання, давав рекомендації та поради, робив селфі та роздавав автографи. Студенти були задоволені й усміхнені та запрошували гостя знову завітати до університету.

Після майстер-класу Євгена Клопотенка радо привітала перший проректор КНТЕУ Притульська Наталія Володимирівна. Вона наголосила, що обмін досвідом на професійній ниві може стати запорукою успіху та стимулом до нових звершень. 

Згодом Євген зустрівся з Ведмідь Надією Іванівною, деканом факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, та викладачами кафедри технології й організації ресторанного господарства. Вони обговорили важливість таких майстер-класів у стінах університету та намітили шляхи подальшої плідної співпраці.

Дякуємо Євгену Клопотенку за корисну та позитивну лекцію і бажаємо йому творчих успіхів та натхнення! 

25.10.2017
42265
2832
остання редакція 07.02.2018
456287