logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Дебют першокурсника - 2017: перемога тигрів ФРГТБ

Загальна інформація

27 жовтня 2017 року відбулося найжаданіше традиційне свято студентів КНТЕУ -  день відкриття молодих талантів - Дебют першокурсника!

На початку очікуваного дійства учасників та гостей свята привітав ректор Анатолій Антонович Мазаракі:

"Щиро вітаю вас з цим днем! Переконаний, що всі спеціальності, за якими навчаються наші студенти, мають креативний характер, тому студентами КНТЕУ стають люди творчі. Сьогодні ви маєте можливість продемонструвати свої сценічні таланти, але я вважаю, що творчих якостей у вас значно більше. Побувавши на репетиції, подивившись вже перші кадри, ми відчуваємо, що на факультетах сформований командний дух, командний характер і це, безумовно, допоможе вам у житті. Я бажаю, щоб такі посмішки й емоції переповнювали вас і після першої сесії! Гарного вам свята!".

Оцінювало конкурс молодих талантів висококваліфіковане та незалежне журі:

  • Тарас Тополя - український рок- та поп-співак, фронтмен гурту "Антитіла", волонтер;
  • Анастасія Коваленко – педагог-хореограф танцювального табору телешоу "Танцюють всі" 3, 4 та 6 сезонів, хореограф телешоу "Велика різниця по-українськи", засновник та художній керівник Ukraine dance company "Asti school", педагог-хореограф Злати Огневич;
  • Євгеній Новаселедський – стендапер, комік, автор багатьох телевізійних проектів, автор студії "Мама Хохотала" на НЛО-ТВ;
  • Наталя Шелягіна – ютюб ТОП відео-блогер, добре знається на музиці та відео, учасник телевізійних проектів, акторка, модель;
  • пані Тарнавська – співачка, акторка, режисер, дослідниця традиційної музики, викладає та проводить майстер-класи з американського, українського, грузинського вокалу. Наразі приїхала в Україну для дослідження українського фольклору;
  • Інна Ковтун (почесний гість) – солістка етно-рок гурту, керівник фольк-гурту "Рожениця", співпрацює з гуртом "Тартак" та Катею Chilly.

Змагалися конкурсанти в трьох номінаціях. У вокалі команди повинні були відтворити музичну композицію українською мовою. Студентський театр естрадних мініатюр повинен був розкрити тему "Україна в Європі", а у хореографії, окрім танцювальної підготовки, оцінювали ще й ідейність номеру, оригінальність підходу до виконання та загальне враження.

Отже, у номінації "Вокал" амазонки ФТМ довели, що без жінок життя не має сенсу й зачарували красою, унікальністю і загадковістю, посівши перше місце. Разом з ФМТП усі глядачі поринули в атмосферу ніжності та любові - попурі пісень про кохання на другому місці. ФОАІС спонукав усіх задуматися про вічне, космос та всесвіт, безкінечність - третє місце. Загалом місця розподілились таким чином:

VI місце – ФЕМП
V місце – ФФБС
IV місце – ФРГТБ
III місце – ФОАІС
II місце – ФМТП
I місце – ФТМ

У номінації "Студентський театр естрадних мініатюр" (СТЕМ) усі команди довели, що студент КНТЕУ кмітливий, цілеспрямований та рішучий! Та звісно ж – з чудовим почуттям гумору! Проте оцінки журі все ж таки розподілили місця, а саме:

IV місце – ФЕМП
III місце – ФМТП
II місце – ФОАІС, ФФБС, ФТМ
I місцеФРГТБ

У номінації "Хореографія" найкращими стала "Сімейка Адамсів з ФРГТБ", хоча професійне журі наголосило, що саме в цій номінації вибір був найскладніший, адже хореографія у всіх була чудовою, переможці ж здивували тематикою й постановкою. Місця розподілились таким чином:

IV місце – ФТМ
III місце – ФОАІС, ФМТП, ФФБС
II місце – ФЕМП
I місце – ФРГТБ

Під час нагородження переможців кожен з членів журі підкреслив високу майстерність та талант виконавців. Також вони звернули увагу на те, що такого свята не вийшло б без уболівальників, які з першої до останньої секунди тримали в повітрі дух змагання, запалу, підтримки.  Журі наголосило на можливостях, які надає університет та побажали використати свій потенціал сповна.

Переможця Дебюту першокурсника – 2017 урочисто оголосила проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал Світлана Леонідівна, ним став ФРГТБ!  Від імені ректора Анатолія Антоновича, вона привітала всіх із справжнім святом молодості, таланту і згуртованості. Подякувала суддям за справедливу та високу оцінку підготовки студентства КНТЕУ та тренерам команд за те, що розкрили потенціал першокурсників та відкрили нових зірок. 

Два місяці підготовки Дебюту завершилися. Це були 9 тижнів завзятих тренувань, де учасники стали справжньою родиною. Цей період дебютанти будуть згадувати зі сльозами на очах, безумовно, як найкращий період студентських років. Сьогоднішній концерт – це фінальна зупинка в незабутній подорожі під назвою "Дебют першокурсника-2017".

Вітаємо тигрів ФРГТБ із заслуженою перемогою!

Пишаємось нашими кураторами-старшокурсниками! Вітаємо КНТЕУ з таким достойним поповненням!


27.10.2017
42265
7227
остання редакція 14.02.2018
42265