logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Захоплюючий день гостинності провела кафедра банківської справи

Загальна інформація

Захоплюючий день гостинності в КНТЕУ був проведений 27 жовтня для 9-А класу загальноосвітньої школи с. Княжичі Броварського району колективом кафедри банківської справи (Л.В. Жураховська).

До нас завітали 18 учнів 9-А класу (класний керівник Світлана Іванівна Гончаренко), а також 1 учениця 11-А класу.

Гостей привітала зав. кафедри банківської справи Наталя Петрівна Шульга. Школярі зацікавлено слухали про лідерство КНТЕУ в освітній галузі в Україні та переваги навчання в університеті, про права студентів, культурні події та «Дебют першокурсника», можливості стажування за кордоном і про курси іноземних мов.

Під час екскурсії майбутні вступники із задоволенням відвідали стадіон, спортивні манежі, кафедру банківської справи, аудиторії в корпусі Е. Особливий ажіотаж викликала локація біля роялю в корпусі А. Учням сподобались лабораторія десертів корпусу А, аудиторії корпусу Б, де їм навіть дозволили завітати на лекцію. Вичерпну консультацію провела Людмила В’ячеславівна у Приймальній комісії.

 Неповторні емоції «Дебюту першокурсника» по-справжньому вразили наших школярів. Випускники, що завітали, рекомендували: «Вступайте в КНТЕУ. Це – найкрутіший університет». Свої поради надав випускник ФФБС і колишній голова ради Павло Синєгуб.

Відчувши КНТЕУ на смак в кафе «Венеція», учні 9-А із задоволенням розмістилися в лекційній аудиторії корпусу Б. Саме тут виникли суто шкільні запитання, зокрема:

  • Чи треба піднімати руку, якщо хочеш вийти?
  • Як проходять лекції?
  • Якщо учень ставить питання, чи почує його викладач у такій великій аудиторії?
  • Як проходить іспит, яка система оцінювання?
  • Які вимоги щодо студентського одягу?
  • Чи видаються абітурієнтам маршрутні карти КНТЕУ, щоб не заблукати?

Гостям сподобалось в КНТЕУ, і вони хором сказали, що завітають до нас ще. Кафедра банківської справи щиро дякує класному керівнику С.І. Гончаренко, директору школи О.Б. Олійник, зам. директора Н.І. Кутузовій за допомогу в організації дня гостинності.

27.10.2017
42265
2133
остання редакція 07.02.2018
456287