logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Конкурс краси, таланту та мужності: "Міс та Містер КНТЕУ – 2017"

Загальна інформація

Конкурс краси, таланту та мужності "Міс та Містер КНТЕУ" традиційно відбувся з нагоди Міжнародного дня студента – 17 листопада. Цього року захід був особливим, адже став п’ятим – ювілейним.

12 найпривабливіших дівчат та найспокусливіших хлопців вражали суддів та гостей грацією, ніжністю, силою, розумом та талантами, щоб довести, що варті титулу «Міс та Містер КНТЕУ 2017»!

Від імені ректора Анатолія Антоновича Мазаракі студентів привітала перший проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Володимирівна Притульська: «Все що робиться і створюється в нашому університеті – все для вас! Ви наше майбутнє! Ви майбутнє нашої країни! Захоплюйтесь, дізнавайтесь, розвивайтесь. Студент КНТЕУ – найкращий, найрозумніший, найкреативніший і найталановитіший. Ми в цьому переконані. Зі святом вас, дорогі наші студенти, вдалої професійної долі та насиченого щастям студентського життя!»

Цікавість глядачів, на початку дійства, розпалив народний студентський камерний академічний хор КНТЕУ з прем’єрою пісні.

До зіркового незалежного журі увійшли експерти своєї справи, професіонали: 

  • Анатолій Анатоліч, український шоумен, теле- та радіоведучий, журналіст;
  • Альона Белова, Міс Україна-Земля – 2016;
  • Вікторія Кіосе, ведуча телеканалу «112 Україна», Міс Україна-International – 2016;
  • Богдан Чекан, організатор «Студ Міс Україна», власник компанії Rave'era group;
  • Павло Утвенко, співорганізатор «Студ Міс Україна», радіо ведучий, ресторатор, співвласник китайського ресторану Брюс Лі.

На учасників чекали неабиякі випробування. Перший конкурс "Привітання" вимагав від конкурсантів відрекомендувати себе у форматі відеовізитки та візитного дефіле. Під час енергічного дефіле "Сіті – стайл" запалювали не лише конкурсанти. Глядацький зал підхопив хвилю, адже ритмічні мотиви не залишили байдужими нікого! Конкурс серед конкурсанток –  дефіле у боді – передав усю жіночість та витонченість наших неймовірних дівчат, які довели, що краса і справді врятує світ. Конкурс талантів приємно здивував журі, розкривши здібності наших конкурсантів... Хвилю пристрасті, любові і справжню насолоду подарували конкурсанти у дефіле "Black tie"! Власну думку кожного з конкурсантів щодо ліричних, філософських, а, інколи, й звичних життєвих речей гядачі дізналися під час інтелектуального конкурсу.

Переможців урочисто оголосила проректор з науково-педагогічної роботи Світлана Леонідівна Шаповал. Подякувавши учасникам, журі та вболівальникам, вона наголосила: «Дорогі студенти, насолоджуйтесь цією миттю, пам’ятайте кожен яскравий день студентства. Повірте – це найпрекрасніша пора життя, а університет робить усе, щоб зробити її незабутньою. Зі святом вас, дорогі наші студенти!»

Отже, титули розподілилися наступним чином:

Міс загадковість  – Гніденко Аліна (ФТМ).

Містер загадковість – Кравець Кирило (ФФБС).

Міс харизматичність – Мостова Ірина (ФЕМП).

Містер харизматичність – Панкевич Нікіта (ФМТП).

Міс глядацьких симпатій – Білоус Єлизавета (ФОАІС).

Містер глядацьких симпатій – Пєхота Нікіта (ФЕМП).

Міс феєричність – Кобиляцька Владлена (ФМТП).

Містер феєричність – Ємлягін Микола (ФТМ).

Міс фотогенічність – Лещова Єлизавета  (ФРГТБ).

Містер фотогенічність – Ігнатов Богдан (ФОАІС).

Містер талант – Степаненко Михайло (ФРГТБ).

Міс талант – Холоїмова Анжеліка (ФФБС).

За версією нової соціальної мережі «InRating.top», в якій  також проводилося голосування, переможцями стала пара: Білоус Єлизавета та Ігнатов Богдан (ФОАІС).

Титул "Віце-міс КНТЕУ" отримала Холоїмова Анжеліка, титул "Віце-містер КНТЕУ" – Пєхота Нікіта.

За результатами конкурсу, головні титули вибороли: Лещова Єлизавета – "Міс КНТЕУ 2017" та Степаненко Михайло – "Містер КНТЕУ 2017"!

Вітаємо переможців!

Спонсорами нашого неймовірно яскравого заходу стали: мережа кінотеатрів «MULTIPLEX», торговельно-розважальний комплекс «Dream Town», мережа супермаркетів «Фуршет», нова соціальна мережа «InRating.top», магазин яскравих подарунків «WOW-shop», а також студія краси «B-zon» та програма «Життя в стилі ЕКО». 

17.11.2017
vovriz
8894
остання редакція 07.02.2018
456287