logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Про шлях молоді у велику політику розповів народний депутат України Дмитро Лінько

Загальна інформація

Про шлях молоді у велику політику з власного досвіду розповіли народний депутат України, екс-командир батальйону спеціального призначення "Свята Марія" Лінько Дмитро Володимирович та громадський діяч, засновник благодійного фонду «Стрічка Надії» Кошевець Олексій В'ячеславович.

Під час зустрічі у студентів була можливість взяти участь у розіграші одного з чотирьох місць стажування на посаду помічника народного депутата України та записатися на екскурсію до Верховної Ради України.

Лекція народного обранця будувалася на трьох кредо, які він обрав собі, йдучи політичними шляхами:

  1. Команда;
  2. Віра в перемогу;
  3. Ідея.

Він розповів, що брав участь в усіх активних і важливих заходах для громадськості, адже саме там можна зустріти небайдужих, цілеспрямованих людей. Тож Дмитро Володимирович порадив: «Бар’єри у житті вам поставлять умови, чужі люди, життєві перепони. Не ставте бар’єри самі собі!».

Друга порада від народного депутата -  навчитися формулювати свої прохання, формулювати свої звернення, щоб відповідь, яку очікуєш, була адекватною і зрозумілою. Він зазначив, що багато колег та знайомих навіть не усвідомлюють важливості зазначеного. Для цього, до речі, він запропонував задуматись про те, яке б питання кожен із присутніх поставив би своєму кумиру при зустрічі. Одна можливість, одне запитання.

Третя порада від Дмитра Лінька - ризикувати. Не боятися й стукати в усі двері й обирати собі оточення. Адже великі люди вже тут, вже поруч.

Студентська аудиторія виявилася дуже активною та свідомою. Питання, що лунали, були цікавими, нагальними та змістовними.

Найбільше аудиторію цікавило кількість партій та можливість створення нових, проходження молодими політичними силами створених бар’єрів. Запитували студенти про закон про вибори, та, звичайно ж, про гарантію чесних виборів. На цікаве та дискусійне запитання про прийняття судової реформи гість відповів: «Закони написані, закони хороші. Питання стоїть у їх виконанні. Потрібна політична воля зверху й одночасно для всіх».

Що ж до освітньої реформи, то, за переконаннями народного обранця, полеміки тут значно менше, адже зрозуміло, що освіта повинна перебудовуватися за новітніми тенденціями.

Родзинкою зустрічі стала своєрідна лотерея щодо можливості стажування на посаді помічника народного депутата. Пощастило чотирьом студентам:

  • Войтенко Марині;
  • Процько Владу;
  • Зінчук Ангеліні;
  • Пашко Уляні.

Дякуємо гостям за візит та чекаємо на враження студентів! Нехай щастить!

06.11.2017
42265
2342
остання редакція 07.02.2018
456287