logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Представники КНТЕУ взяли участь у роботі Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної ради України

Загальна інформація

За запрошенням Голови Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної ради України Анатолія Леонідовича Палатного та за дорученням ректора КНТЕУ Анатолія Антоновича Мазаракі, голови ТК 118118 «Послуги торгівлі, ресторанного господарства, туристичні та виставкові»  7 листопада 2017 року представники КНТЕУ взяли участь у роботі профільного для фахівців сфери туризму та курортів Комітету.

На порядок денний першим на розгляд Комітету було винесено проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» у зв’язку з прийняттям Закону України «Про стандартизацію» (реєстр. №7123, Кабінет Міністрів України).

Проект змін до галузевих законів України «Про туризм» та «Про курорти» презентували заступник Міністра Міністерства економічного розвитку та торгівлі України Бровченко Юрій Петрович та директор Департаменту технічного регулювання Мінекономрозвитку – Віткін Леонід Михайлович

Роботу очолив Голова Комітету – Анатолій Леонідович Палатний. У роботі засідання Комітету також взяли участь: секретар Комітету, голова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності, народний депутат Анна Романова, інші народні депутати, в.о. директора Департаменту туризму та курортів Мінекономрозвитку України Мартиновська В.В., представники туристичного і готельно-ресторанного бізнесу.

В обговоренні проекту Закону України активну участь взяли фахівці з питань стандартизації у сфері туризму та курортів від КНТЕУ – директор Науково-технічного центру сертифікації продукції, послуг та системи якості КНТЕУ Мещерських Л.А. та голова підкомітету «Туризм та послуги у сфері туризму» ТК 118 – зав. кафедри туризму та рекреації Ткаченко Т.І.

За результатами обговорення наданих пропозицій і зауважень проект Закону України направлено на доопрацювання.

07.11.2017
42265
1690
остання редакція 07.02.2018
456287