logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Про кар’єрні та освітні можливості в КPMG Ukraine: зустріч у форматі спілкування та тестування

Загальна інформація

Кожна зустріч студентів із практиками – це завжди неочікуваний формат презентації та набуття додаткових практичних навичок.

8 листопада 2017 року представники міжнародної аудиторської компанії КPMG Ukraine – Вадим Міткевич та Галина Левчук (випускники КНТЕУ), присвятили зустріч особливостям працевлаштування, кар`єрним та освітнім можливостям майбутніх консультантів бізнесу, менеджерів та аудиторів, а саме – студентам 3-го та 4-го курсів ФОАІС і ФЕМП.

Під час лекції старший аудитор компанії Вадим Міткевич ознайомив студентів з історією створення та спектром послуг, які надає КPMG Ukraine, з власного досвіду та на реальних прикладах пояснив зміст роботи аудитора, детально зупинився на перевагах та труднощах роботи в KPMG Ukraine, довгострокових кар`єрних перспективах для молоді (на прикладі відділу аудиту), перспективах службового просування від аудитора до менеджера та партнера. Студентам було цікаво дізнатися, що в компанії на них очікує навчання, спеціалізація в одному з секторів економіки, інтенсивна творча робота, стислі строки, відрядження, стрімке кар’єрне зростання, незабутній досвід і гармонійна команда фахівців.

Старший спеціаліст відділу по роботі з персоналом Галина Левчук поділилася інформацією про вакансії компанії, секрети співбесіди і тестування, можливості участі в безкоштовній програмі онлайн-навчання КPMG Foundation і програмі стажування.

Присутні на лекції студенти проявили неабияку активність та зацікавленість у презентації, ставили спікерам питання щодо можливостей стажування і працевлаштування в компанії та отримали на них вичерпні відповіді. Після лекції для більш ніж 60 найбільш сміливих, активних і зацікавлених студентів ФОАІС спікерами KPMG Ukraine було проведено тестування з економіки і бухгалтерського обліку, що складалося з двох частин: у 1-й частині необхідно було відповісти на 10 запитань з бухгалтерського обліку українською мовою, а в 2-й частині – на 15 запитань з економіки англійською мовою.

На лекції були присутні також викладачі університету: доцент кафедри фінансового аналізу та аудиту Гордополов В.Ю., доцент кафедри обліку та оподаткування Головіна Д.В., а також доценти кафедри менеджменту Совершенна І.О., Миколайчук І.П., Силкіна Ю.О.

Студенти висловлюють щиру подяку організатору зустрічі – доценту кафедри менеджменту Ірині Совершенній за надану можливість розвинути практичні навички у сфері майбутньої професії аудитора, а також спікерам компанії КPMG Ukraine за цікавий формат зустрічі.

Чекаємо на результати тестування та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

08.11.2017
42265
2201
остання редакція 07.02.2018
456287