logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Визначено переможців інтелектуальних змагань "Своя гра"

Загальна інформація

«Своя гра» – надзвичайно популярний у світі та в Україні вид інтелектуальних змагань, у якому для перемоги від учасників вимагається і високий рівень ерудиції, і непересічні розумові здібності, і швидкість реакції, і стратегічне мислення. Загалом вона складається з багатьох окремих локальних раундів для 3-х або 4-х гравців, які відповідають на питання, розподілені за темами та категоріями складності. Кожне питання має свою «вартість». Якщо гравець дає вірну відповідь, оголошена сума балів додається до його рахунку, якщо невірну – віднімається.

 14 грудня в конференц-залі корпусу «Д» відбувся VII студентський чемпіонат КНТЕУ з інтелектуальної гри «Своя гра», у якому визначилися найкращі знавці університету в індивідуальному заліку.

Ведучим чемпіонату та автором ігрових завдань, як і в усі попередні роки, став доцент кафедри туризму та рекреації Хлопяк Сергій Васильович.

Традиційно в турнірі взяли участь 24 найрозумніші студенти університету, по 4 від кожного факультету. На груповому етапі та у раунді плей-офф їм були запропоновані питання з найрізноманітніших сфер знань: історії, географії, біології, астрономії, літератури, музики, живопису, кіно, міфології, спорту та багатьох інших.

З визначених за жеребом груп по 12 гравців (по 2 від факультету) за підсумками запеклої боротьби та численних інтригуючих поворотів подій до півфіналів вийшли 8 найкращих:

ФРГТБ
ФОАІС
ФЕМП
ФФБС
ФТМ

На фініші багатогодинного марафону, протягом якого було розіграно понад 300 питань з 63 тем, найбільше сил, вдачі та жаги до перемоги зберегли студенти, які у підсумку посіли призові місця та отримали нагороди чемпіонату:

1 місцеШвайцер Вероніка (ФРГТБ, 2 курс, 8 група);

2 місце ­– Чернецький Богдан (ФОАІС, 1 курс ОС «магістр», 4 група);

3 місцеНегодов Владислав (ФЕМП, 1 курс, 6 група).

Вітаємо переможців і чекаємо всіх на наступних змаганнях Інтелектуального клубу КНТЕУ!

14.11.2017
433884
2224
остання редакція 07.02.2018
456287