logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Всеукраїнська студентська науково-практична конференція "Стратегія розвитку фінансового ринку України"

Загальна інформація

Про актуальні питання розвитку фінансового ринку України дізнавались та дискутували на Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції  "Стратегії розвитку фінансового ринку України", що відбулася 22-23 листопада 2017 року на факультеті фінансів та банківської справи.

ТЕЗИ ДОПОВІДЕЙ

Список переможців.

Конференція була присвячена:

  • формуванню параметрично стійких стратегій на депозитному та кредитному ринках,
  • стратегії розвитку вітчизняного ринку капіталів, імунізації інвестиційних стратегій та перспективам впровадження нових фінансових та грошових інструментів, зокрема криптовалют.

У конференції взяли участь 226 учасників з 16 ВНЗ України, з яких 4 київських та 12 - з інших міст України: Одеси, Ужгорода, Покровська, Харкова, Черкас, Вінниці, Кременчука, Чернігова, Чернівців, Кривого Рогу, Дніпра.

Загалом на пленарному та на секційних засіданнях виступило близько 80 студентів, 54 з яких були відмічені дипломами 1-3 ступеня та подяками (всі 226 учасників надіслали тези, які будуть опубліковані в збірнику наукових праць за матеріалами конференції).

На пленарному засіданні з вітальним словом виступила проректор з наукової роботи, д.е.н. проф. Мельниченко С.В., яка визначила надзвичайну важливість студентської науки та підкреслила важливість її взаємозв'язку з практикою, побажала всім учасникам удачі й плідної праці, корисних досягнень та висновків.

Студентів привітала завідувач кафедри банківської справи, д.е.н. проф. Шульга Н.П., яка порадила спрямувати енергію молодості на високі досягнення в науковій діяльності, що надасть можливості кожному під час професійної діяльності стати потужним та відомим фахівцем фінансово-банківської сфери.

Модератором заходу була  к.е.н., доцент Маслова Н.О., яка організувала на пленарному засіданні активну наукову дискусію, що викликало надзвичайний інтерес учасників. Були розглянуті змістовні доповіді щодо процентної політики центрального банку, синергетичного ефекту злиття та поглинання банківських установ та перспектив впровадження дистанційних технологій (у тому числі цифрових банків) на ринку фінансових послуг України.

Друга половина дня була присвячена роботі 7 наукових секцій, на яких обговорювались найактуальніші питання у сфері розвитку фінансового ринку України (у кожній з яких також були проведені наукові дискусії).

Конференція сприяла формуванню позитивного настрою та мотивації студентів продовжити наукові дослідження.

На нагородженні переможців конференці було вручено 7 дипломів 1 ступеня, 14 дипломів другого та 22 третього ступеня, а також 12 подяк. На заключному засіданні учасники висловили подяку за чудову організацію заходу (про що свідчать відеовідгуки студентів і викладачів інших вузів) та сформулювали пропозиції для проведення майбутніх наукових заходів.

Конференцію організувала кафедра банківської справи.  

22.11.2017
42265
3003
остання редакція 07.02.2018
456287