logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Заходи до Всеукраїнського дня логіста

Загальна інформація

У межах заходів до Всеукраїнського дня логіста відбулось засідання Технічного комітету стандартизації 183 «Логістика, експедирування та управління ланцюгами постачання».

Письмові привітання ректора Київського національного торговельно-економічного університету, академіка Мазаракі Анатолія Антоновича із професійним святом – Днем  логіста – отримали: президент Асоціації «Український логістичний альянс» Григорак Марія Юріївна, генеральний директор Асоціації «Український логістичний альянс» Морозов Євген Іванович, генеральний директор і колектив ТОВ «Заммлер Україна», а також члени асоціації.

На засіданні було розпочато роботу над імплементацією Європейського стандарту EN 14943 «Транспортні послуги – Логістика – Глосарій термінів». Її результатом має стати глосарій, покликаний привести до спільного знаменника термінологію, використовувану у бізнесовій, науковій і правовій сферах логістичної діяльності в Україні. Від КНТЕУ участь у засіданні взяла доцент кафедри торговельного підприємництва та логістики Харсун Людмила Григорівна.


У рамках заходів до Всеукраїнського дня логіста 23 листопада 2017 року Яценко Віктор Антонович, управляючий консалтингової фірми "АЛЛЕГО", голова Комісії з питань спрощення процедур торгівлі, член Громадської ради при Державіаслужбі, провів відкриту лекцію на тему "Сучасні тренди побудови національних логістичних систем: досвід Туреччини та Ізраїлю".

Розпочав Віктор Антонович лекцію з коротенького екскурсу в історію професії, відмітивши її військове коріння та кардинально інше функціональне наповнення сьогодні.

Акцентувавши на обов’язковості міжнародного аспекту логістичної діяльності на сучасному етапі, лектор приділив значну увагу питанням спрощення процедур торгівлі, розбудови системи "єдиного вікна". Також студенти мали змогу почути експертну думку Яценко В.А. щодо напрямів впливу держави на формування національної транспортно-логістичної системи на прикладі досвіду Туреччини та Ізраїлю.

Наприкінці Віктор Антонович поділився з аудиторією і своїм баченням перспектив розвитку транспортно-логістичної сфери в Україні.

Яценко Віктор Антонович люб’язно погодився провести серію лекцій для студентів КНТЕУ й анонсував, що наступна буде присвячена темі розбудови системи транспортних коридорів в Україні.


23.11.2017
42265
1913
остання редакція 07.02.2018
456287