logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Змінюй світ, змінюючи себе. Презентація проектів AIESEC

Загальна інформація

«Уявіть, що ви провели все життя у своїй кімнаті (країні), дивлячись на світ крізь вікно (ТБ та Інтернет), а потім отримали шанс вийти назовні», - так описують свої відчуття учасники міжнародних програм AIESEC, які поділилися особистим досвідом волонтерства зі студентами Київського національного торговельно-економічного університету.

27 листопада в університеті відбулася презентація найбільшої міжнародної молодіжної організації, яка створює можливості для талановитої молоді у всьому світі. AIESEC об’єднує активну молодь зі 124 країн світу. Члени організації – це студенти та випускники, які кожного дня розвиваються особистісно та професійно на шляху формування себе як лідерів, що хочуть та знають, як змінювати світ на краще.

Віце-президент AIESEC in Kyiv Марія Бордонос розповіла студентам про незрівнянний досвід волонтерства, адже сьогодні важливо вміти знаходити спільну мову з людьми, вміти чітко доносити свої думки й отримувати очікуваний результат, а також будувати стійкі зв'язки з цікавими особистостями. Саме soft skills є запорукою успішної кар’єри в майбутньому. Спікер повідомила, що, як не дивно, люди бояться спілкуватись. Участь у волонтерських програмах надає можливість розвивати презентаційні і комунікативні навички, працювати в міжнародному колективі, вивчати іноземні мови, багато подорожувати, мати багато друзів і однодумців. І взагалі, networking – глобальний тренд  ХХІ століття.

Також студенти мали нагоду почути емоційну розповідь Наталії Півторак – студентки, яка влітку працювала волонтером в Туреччині. Вона наголосила, що слід виходити із зони комфорту, не варто боятися викликів, змінювати світогляд, плани на майбутнє та розвивати в собі лідерство. І так важливо, що молодь має можливість реалізувати прагнення пізнавати світ, пізнавати себе і бути корисними для суспільства.

Студенти ставили різні питання, їх цікавили країни, у яких працюють волонтери, проекти, у яких вони задіяні, чи є Україна приймаючою стороною і для студентів із яких країн. На всі питання були надані вичерпні відповіді та корисні поради.

Щодо проектів AIESEC, то їх безліч, і є змога всі реалізовувати. Координатори завжди дуже відкриті для інновацій: найрізноманітніші акції в школах, дитбудинках, дитячих садках, велотури, туристичні походи, квести, театр, курси мов, квілінгу, декупажу, кулінарії.

Спікери порадили студентам моніторити можливості, ставити перед собою амбітні цілі, змінюючись, змінювати світ на краще!

Захід відбувся за сприянням Центру розвитку кар’єри.

27.11.2017
433884
2710
остання редакція 07.02.2018
456287