logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Знайдіть роботу своєї мрії: EPAM – це захоплюючі проекти, новітні технології та безмежні можливості

Загальна інформація

Щороку українська IT-індустрія зростає і приваблює замовників із різних куточків світу. Уже сьогодні Україна - один із лідерів за обсягом надання послуг у сфері розробки програмного забезпечення. Наші спеціалісти створюють проекти і технологічні рішення для тисяч всесвітньовідомих брендів. Серед провідних компаній є EPAM, яка своєю історією успіху поділилась 29 листопада зі студентами 3 курсу спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» факультету обліку, аудиту та інформаційних систем.

З ініціативи випускника КНТЕУ, а нині співробітника компанії ЕРАМ, Дмитра Степаненка, кафедри програмної інженерії та інформаційних систем, у межах інформаційно-дискусійної платформи "Майстерня професійного зростання", відбулося знайомство з провідною компанією «EPAM Systems Україна».

Зустріч розпочав керівник освітніх програм компанії «EPAM Systems Україна» Максим Почебут. Було продемонстровано стисле портфоліо компанії, яка є визнаним лідером у сфері розробки, тестування, супроводження програмного забезпечення та бізнес-додатків, створення центрів компетенції (виділених центрів розробки, тестування і контролю якості програмного забезпечення), ІТ-консалтингу тощо. Також Максим Почебут підкреслив, що головним меседжем фахівців компанії є постійне навчання, бажання розвиватись не лише професійно, а й різнобічно.

Провідні фахівці компанії «EPAM Systems Україна» Володимир Янцов та Євген Тихонов розповіли про технічні особливості навчання, можливості та перспективи, які відкриті сьогодні для студентів ІТ-напрямку. Також було наголошено, що компанія «EPAM Systems Україна» постійно проводить  відкриті набори на тренінги за напрямками: .Net, ABAP, Android, Application and Cloud Management, Automated Testing, BI, Business Analysis, C++, Java, UX Design та іншими (інформація відкрита та доступна на порталі #EPAM тренінг-центру). Студентів зацікавив той факт, що  ЕРАМ – лідер у рейтингу кращих роботодавців в Україні.

Зустріч відбулася у вигляді жвавої бесіди та супроводжувалася справжнім діалогом, спрямованим на майбутнє навчання та працевлаштування. Тож незабаром відбудуться робочі зустрічі задля обговорення напрямів співпраці й конкретних проектів.

Завідувач кафедри програмної інженерії та ІС Криворучко О.В. і директор Центру розвитку кар’єри Назаренко О.Г подякували представникам компанії «EPAM Systems Україна» за змістовну розповідь про перспективи навчання та працевлаштування майбутніх програмістів.

Сподіваємось, що приємні враження першого знайомства стануть основою подальшої плідної співпраці!

29.11.2017
42265
2554
остання редакція 07.02.2018
456287