logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Акція "АнтиСНІД" у КНТЕУ

Загальна інформація

Традиційно на початку грудня в стінах КНТЕУ відбуваються заходи, присвячені Всесвітньому дню боротьби з ВІЛ/СНІД. Цього року соціальна акція проводилась за підтримкою організації "Альянс громадського здоров’я" під гаслом "Мовчання не вихід". У рамках акції роздано понад  30 тис. одиниць засобів контрацепції та близько 7 тис. інформаційних листівок.

Студентами факультету економіки, менеджменту та психології на чолі з головою соціального сектору, студенткою 2 курсу Петровською Дар’єю було ініційовано збір коштів "Здійсни мрію дитини з ВІЛ", які буде передано до благодійного фонду. Усі охочі могли придбати за символічну вартість тематичні значки "АнтиСНІД КНТЕУ" або зробити добровільний внесок.

У Гранд-холі студенти розмістили фотозону "АнтиСтрес – АнтиСНІД", організували концерт живої музики та міні-акцію «Обійми від серця».

Студентами ФМТП було створено вражаючу живу скульптуру "СНІД – це проблема, яка стосується кожного".

У переході між корпусами "А" та "Б" сектором науки та навчання факультету менеджменту, економіки та психології на чолі зі студентом 2 курсу Нікітою Сакевичем було організовано інтелектуальний квест "Сповіщений - значить захищений" серед команд факультетів КНТЕУ. Усі шість команд склали гідну конкуренцію одна одній. Заслужену перемогу розділили між собою команди факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу та факультету фінансів та банківської справи.

Кожен студент та співробітник університету мав змогу безкоштовно пройти експрес-перевірку на ВІЛ. Цією можливістю скористалось 87 охочих.

Також відбулись тематичні лекції:

  • "ВІЛ та інфекції, що передаються статевим шляхом", спікер – лікар-терапевт Жила Людмила Володимирівна;
  • "Sex education", спікером виступила волонтер, учасник соціальної діяльності Вінницького торговельно-економічного інституту, а зараз аспірант кафедри економічної теорії та конкурентної політики Єфремова Олександра.

Бережіть себе, ніколи не залишайтеся осторонь і завжди пам’ятайте: мовчання – не вихід.

01.12.2017
42265
2674
остання редакція 07.02.2018
456287