logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Cтудентський турнір "KNUTE Brains battle"

Загальна інформація

За ініціативою РСС ФРГТБ відбулося загальноуніверситетське студентське змагання "Битва факультетів" - "KNUTE Brains battle".

Захід відбувся у великій читальній залі бібліотеки університету 6 грудня та зібрав на інтелектуальному ринзі команди всіх 6 факультетів.

Кожна команда мала змогу довести, що саме її факультет найкреативніший, найдружніший та найрозумніший.

У конкурсі "Хто я?" − один учасник із кожної команди мав відгадати, хто/що зображено на малюнку, який був розміщений за його спиною, ставлячи питання членам своєї команди, на які вони мали право відповідати лише "так" або "ні", до того ж, його очі були зав’язані хусткою.

У бліц-конкурсі "Студент/Викладач" − ведучий кожному учаснику команди ставив питання, на які можна було відповідати тільки "так" або "ні". Команда мала дати якомога більше правильних відповідей за 60 секунд. Запитання були, щиро кажучи, не легкими.

Останнім конкурсом І туру був "Ерудит". Кожна команда отримала конверт із вирізаними літерами й пустою карткою, а також запитання. Команда мала дати відповідь на поставлене запитання, склавши слово з вирізаних літер, та вписати пропущену літеру на пустій картці. Далі учасники повинні були здогадатися, яке слово ховається за наданим визначенням.

Від конкурсу до конкурсу факультети боролися за перемогу все завзятіше, проте до фіналу потрапили лише три команди, які набрали найбільшу кількість балів: "Чисто символічно", "Теорія маленького вибуху Фенікс"  та "Технічні не палатки".

Змагання у фіналі команди розпочали з конкурсу "Митець". Потрібно було відгадати назву відомих картин та їх авторів. У "Пісенному крокодилі" один учасник із команди, прослухавши в навушниках відому пісню, мав без слів зобразити її назву.  В останньому конкурсі "ТОП-питання" команди мали якнайшвидше розставити в хронологічному порядку ті чи інші дані. 

 Усі команди бажали перемоги й були того варті, та місця розподілилися таким чином:

  • І місце - "Чисто символічно";
  • ІІ місце - "Технічні не палатки";
  • ІІІ місце - "ТМВ Фенікс".

Щиро вітаємо переможців та бажаємо всім підкорення нових інтелектуальних горизонтів!

06.12.2017
42265
2037
остання редакція 07.02.2018
456287