logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

"Сучасні тенденції і перспективи розвитку ресторанно-готельного та туристичного бізнесу”

Загальна інформація

Факультетом ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 25 - 26 лютого 2008 року проведено студентську наукову конференцію на тему "Сучасні тенденції і перспективи розвитку ресторанно-готельного та туристичного бізнесу" з метою обговорення актуальних напрямів розвитку теоретичних та прикладних досліджень у сфері туристичного, готельного, ресторанного та виставкового бізнесу.
Було організовано засідання десяти секцій, шести дискусійних круглих столів та презентацію стендових доповідей.

Секції працювали за такими науковими напрямами:
— Туристичний бізнес в Україні: стан та перспективи розвитку
— Готельно-ресторанний бізнес: управлінські аспекти та економічні механізми розвитку
— Інноваційні технології розвитку виставкової діяльності
— Сучасні напрями оптимізації технології продуктів харчування у ресторанному господарстві
— Сучасні технології надання послуг у ресторанному господарстві
— Проблеми забезпечення якості продукції ресторанного господарства
— Актуальні проблеми проектування закладів ресторанного господарства
— Заклади ресторанного господарства: дизайн, технічне забезпечення, охорона праці
— Фізичні та хімічні методи в сучасних дослідженнях сировини та матеріалів
— Фізичне виховання як основа розвитку студентів

На засіданнях секцій було заслухано 148 доповідей. Доповіді студентів мали проблемний, дослідницький характер та наукове і практичне значення.

Дискусійні кругли столи були присвячені обговоренню таких наукових проблем:
— Організація харчування студентів: теорія і практика
— Туризм в Україні: проблеми та перспективи розвитку
— Розвиток готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в контексті підготовки до проведення ЄВРО -2012
— Виставкова діяльність: проблеми та перспективи розвитку
— Інтегровані системи управління бізнес-процесами
— Фізична культура: формування основних завдань здорового способу життя студентів

На дискусійних круглих столах, крім запланованих доповідей, було обговорено 34 проблемних питань, заслухано інформацію по результатах стажування студентів за кордоном (Греція) та участі у Міжнародній Виставці "Зелений тиждень" (Німеччина) в контексті їх практичної значимості для подальшого набуття фахових знань.

За результатами роботи конференції кращими визнано 133 доповіді, а саме:
– 7 студентів-доповідачів на першому пленарному засіданні нагороджені цінними подарунками та дипломами І ступеня;
– 11 студентів нагороджені цінними подарунками та дипломами І ступеня;
– 22 студенти нагороджені цінними подарунками та дипломами II ступеня;
– 26 студентів нагороджені цінними подарунками та дипломами III ступеня;
– 67 студентів відзначені Листами Подяки.

У рамках конференції були також представлені стендові доповіді за такими науковими напрямами:
— Туристичний бізнес в Україні: стан та перспективи розвитку
— Готельно-ресторанний бізнес: управлінські аспекти та економічні механізми розвитку
— Сучасні напрями оптимізації технології продуктів харчування у ресторанному господарстві
— Сучасні технології надання послуг У ресторанному господарстві
— Проблеми забезпечення якості продукції ресторанного господарства

13.03.2008
annzo
4354
остання редакція 13.03.2008
23