logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студенти КНТЕУ відвідали публічну панельну дискусію «Безпека для України»

Загальна інформація

Студенти кафедри міжнародних економічних відносин разом з доцентом Кам’янецькою О.В. відвідали публічну панельну дискусію на тему «Безпека для України».

Організатором заходу виступив Фонд Віктора Пінчука з провідними світовими експертами з безпеки.

В обговоренні взяли участь Ештон Картер, міністр оборони США (2015-2017), Веслі Кларк, Верховний головнокомандувач об'єднаних збройних сил НАТО в Європі (1997-2000), та Джек Кін, голова правління Інституту вивчення війни (США). Модератором дискусії виступив Стівен Сакур, тележурналіст, ведучий програми HARDtalk, BBC.

Публічна панельна дискусія є частиною проекту «Публічні лекції», започаткованого Фондом Віктора Пінчука у 2006 році. Вже понад десятиліття Фонд регулярно запрошує до України провідних мислителів, політиків та громадських діячів, щоб обговорити виклики, що постають перед світом та Україною. Організація такого діалогу між світовими лідерами та українськими студентами дозволяє Фонду вже впродовж десятиріччя робити внесок у виховання нового покоління відповідальних лідерів.


Ештон Картер - директор Центру Бельфер з науки та міжнародних відносин Вищої школи державного управління імені Кеннеді Гарвардського університету, він є також науковим співробітником з інновацій Массачусетського інституту технологій. Протягом 35 років Картер застосовує свій досвід у галузі національної безпеки, технологій та інновацій у справі оборони Сполучених Штатів та побудови кращого світу, працюючи під керівництвом президентів від обох політичних партій, а також у приватному секторі. 

Генерал Джек Кін – президент компанії GSI Consulting. Він є головою правління Інституту вивчення війни та Фонду Ноллвуда, головою ради директорів компанії AM General, директором компанії General Dynamics, Центру стратегічних та бюджетних оцінок, Фонду Сміта Річардсона. Він є членом Комісії зі Стратегії Національної Оборони, якого призначив Голова Комітету Сенату США зі збройних сил, Сенатор Джон Маккейн, а також протягом 9 років був членом Ради з політики безпеки Міністерства оборони США. Генерал Кін також є членом Наглядової ради Фордемського університету та радником Фонду Джорджа Маршалла.

Веслі Кларк - чотиризірковий генерал, Верховний головнокомандувач об'єднаних збройних сил НАТО в Європі. Після виходу з військової служби на пенсію у 2000 році він став інвестиційним банкіром, бізнесменом, оглядачем, автором і викладачем.

Стівен Сакур, ведучий HARDtalk – флагманської програми на телеканалі BBC World News у форматі інтерв’ю про актуальну політику – працює журналістом на BBC з 1986 року. Він брав інтерв’ю у президентів, прем’єр-міністрів та видатних особистостей з усього світу протягом останнього десятиріччя. До роботи у програмі HARDtalk Стівен працював кореспондентом BBC у Брюсселі, Вашингтоні, Каїрі та Єрусалимі.

11.12.2017
433884
1411
остання редакція 14.12.2017
41100