logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Випуск працівників першого року проходження державної служби в Апараті Верховної Ради України

Загальна інформація

Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ на замовлення Апарату Верховної Ради України в період з 10 жовтня по 14 грудня здійснив підвищення кваліфікації працівників першого року проходження державної служби в галузі знань "Публічне управління та адміністрування".

Зміст програми навчання спрямований на набуття та поглиблення правових, економічних, управлінських, соціально-гуманітарних, а також спеціальних фахових знань та умінь, зокрема вивчення вітчизняного та іноземного досвіду державного управління та державної служби. Враховані також пріоритетні напрями державної політики, вимоги до професійної компетентності, посадових інструкцій державних службовців.

До реалізації програми залучались досвідчені вчені та викладачі Київського національного торговельно-економічного університету, Національної академії державного управління при Президентові України, Національної академії педагогічних наук України та інших вищих навчальних закладів, фахівці Світового банку, Програми USAID РАДА, Національного агентства України з питань державної служби.

Своїм досвідом щодо особливостей роботи в Апараті Верховної Ради України з працівниками поділилися керівники структурних підрозділів та інші працівники Апарату, які безпосередньо займаються розробкою та опрацюванням законопроектів.

Також учасники навчання відвідали Музей історії урядів України та КНТЕУ.

Урочисте засідання з нагоди вручення свідоцтв про підвищення кваліфікації 35 державним службовцям відкрив перший заступник керівника Апарату ВРУ – керуючий справами Боднар П.О. Підсумовуючи, Петро Олегович наголосив на необхідності подальшого підвищення працівниками рівня своєї професійної компетентності, особливо в час здійснення реформ, постійних викликів та змін.

Шклярук К.С., директор Інституту вищої кваліфікації, відмітила, що за результатами анкетування більшість слухачів залишились цілком задоволеними, зокрема: високим рівнем організації навчального процесу, проведенням занять у формі тренінгу та дискусій, поєднанням теорії з практикою тощо.

Учасники поділилися своїми позитивними враженнями від навчання та внесли пропозиції щодо змісту програми, яка, маємо сподівання, буде реалізовуватися й надалі. Від імені групи слухачів зі словами подяки за організацію та проведення навчання виступила Осядла М.В., головний консультант відділу зв’язків з органами правосуддя.

14.12.2017
433884
1471
остання редакція 07.02.2018
456287