logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студентка КНТЕУ на конференції в рамках Всеукраїнського тижня права

Загальна інформація

З метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті в правовий спосіб, у 2017 році стартував загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України "Я МАЮ ПРАВО!".

 Завдяки цьому проекту здійснюється велика кількість навчальних заходів, проводиться консультування пересічних громадян та надається безоплатна правова допомога. Координація проекту здійснюється централізовано Міністерством юстиції України.

Серед усіх перелічених заходів особливу увагу хотілося б звернути на щорічну Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію "Роль Міністерства юстиції України в модернізації вітчизняної правової системи", яка була проведена в рамках Всеукраїнського тижня права. Учасниками конференції стали студенти та аспіранти вищих навчальних закладів зі спеціалізацією правознавство, державне управління, політологія, які для участі в інтернет-конференції направили тези своїх доповідей.

Студентам було надано можливість взяти участь у формуванні нової правової системи нашої країни, адже своїми доповідями та матеріалами вони вказують на нові шляхи розвитку та побудови інституту правового захисту населення.

Завдяки реалізації проекту "Я МАЮ ПРАВО!" майбутні юристи, державні управлінці  та політологи, які стали авторами найкращих робіт, серед яких студентка факультету міжнародної торгівлі та права кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права (2 курс магістратури група 10-м) Коваленко Жанна, отримали можливість особисто зустрітися з Павлом Дмитровичем Петренком Міністром юстиції України та розповісти про своє бачення вирішення проблемних питань щодо прав, які потребують захисту, а також запропонувати новий підхід до підвищення рівня правової культури та правової свідомості громадян.

18.12.2017
433884
1337
остання редакція 20.12.2017
Vega