logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

На новорічному концерті КНТЕУ відшукали чарівний 13-тий місяць

Загальна інформація

У КНТЕУ відбулося яскраве новорічне шоу, учасниками якого стали співробітники та студенти університету. Святкова атмосфера розпочалася ще в холі Конгрес-центру, де кожен міг узяти участь у безпрограшній лотереї та отримати сувенір.

Новорічне відеопривітання зустріло гостей дійства, додаючи атмосферності й гарного настрою, адже висвітило безліч новорічних локацій університету та посмішок колег.

Теплими вітальними словами відкрив свято ректор Анатолій Антонович Мазаракі. Він наголосив на досягненнях 2017 року, подякував наполегливим студентам-рекордсменам та усім, хто причетний до успіхів та прогресу Alma mater у різних сферах її діяльності: "…Так, 2017 рік був нелегким, проте успішним. У нас є гарна нагода пригадати його основні події, адже ми просунулися в багатьох напрямках. Високі показники нашої діяльності є результатом натхненної праці колективу, ставленням студентів до навчання… Такі результати є проявом нашого прагнення до гарного життя, бажанням бачити нашу рідну Україну процвітаючою. Бажаю вам та вашим близьким здоров’я та миру у 2018 році. Нехай кожному щастить. Добра й радості вам у новому році!".

Новорічні номери були по-справжньому теплими і щирими, позитивними і романтичними.

Перформанс 12-ти місяців, серед яких заступники деканів, які колегіально підбили підсумки року, що минає, та розпочали пошук чарівного 13-того місяця, викликав бурхливі оплески та впевненість в успішному прийдешньому році.

Традиційна пісня "Щедрик" у виконанні хору КНТЕУ, така давня, проте така рідна та прониклива, захопила та розчулила глядачів.

Дует Богдана Трищука та Юлії Рак із піснею "Frank Sinatra Let it snow" спонукав усіх мріяти, а пісня у виконанні Ірини Миколайчук нагадала, яка ж наша країна автентична та різноманітна.

Справжнім сюрпризом став подарунок ФМТП – виступ популярного молодіжного гурту "Селфі" з хітом "Вишиваночка".

Дует Марії Кладченко та Артура Бегджаняна так захопив романтизмом та легкістю почуттів, що зала з радістю підспівувала словами: "Я скажу тобі вау".

Кульмінацією сюжету сучасної вистави стала довгоочікувана поява снігуроньки (Дарії Петренко), яку так невтомно й так терпляче чекав Дід Мороз (Іван Жорноклей).  

Учасники конкурсу новорічних костюмів презентували свої образи, що викликало море оплесків, позитивних й незабутніх вражень. Саме оплесками зали ведучі обрали переможця. Беззаперечним фаворитом стала Тетяна Федорівна Сундук.

Голова профспілки працівників і студентів КНТЕУ Сергій Іванович Бай допоміг обрати й нагородити переможця новорічної лотереї.

Наприкінці концерту гості та учасники все ж таки знайшли 13-ий Місяць. Адже він є уособленням місця, де добре, де весело і радісно, де світло і тепло. Він існує в наших думках, у наших щасливих та яскравих моментах, він тікає туди, де його чекають, щоб на мить зупинити час і заволодіти ним, створивши незабутню казку, казку наповнену злагодою та дружніми посмішками. 13-ий Місяць, це як 13-та зарплата, на неї чекаєш цілий рік…13-ий Місяць існує лише в КНТЕУ, бо він - це і є ми…

Дякуємо учасникам та організаторам новорічного свята, свята світла й добра, що відчув кожен!

Нехай новий рік буде для колективу університету успішним та щасливим!

З новим роком!

З новим щастям!

21.12.2017
42265
3696
остання редакція 07.02.2018
456287