logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

На кафедрі технології і організації ресторанного господарства відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних проектів

Загальна інформація

На кафедрі технології і організації ресторанного господарства відбулися публічні захисти випускних кваліфікаційних проектів (протягом 15-19 січня) здобувачами ступеня вищої освіти «магістр" (денної та заочної форми навчання) зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Ресторанні технології». Екзаменаційну комісію очолювала ресторатор, головний технолог-консультант мережі ресторанів «Естрагон», член правління ГО «Український кулінарний союз» Чуницька Любов Петрівна.

Голова та члени екзаменаційних комісій відзначили високий рівень здобутих професійних компетентностей, якими протягом навчання в університеті успішно оволоділи студенти, креативність, науково-практичне спрямування тематик випускних кваліфікаційних проектів і їх відповідність сучасним вимогам ринку. Випускні кваліфікаційні проекти виконано з використанням авторських програм з урахуванням новітніх підходів до вирішення поставлених завдань і використанням сучасного програмного забезпечення.

Здобувачі ступеня вищої освіти «магістр» презентували на захисті концептуальні проекти закладів ресторанного господарства в різних містах України. Найбільш цікавими виявилися такі проекти, як: «Пивний ресторан «Баваріус» на 90 місць з броварнею в Оболонському районі м. Києва», «Ресторан ведичної кухні «Аюр-веда» у Голосіївському районі м. Києва», «Таверна «Чорна перлина» на 120 місць в Оболонському районі м. Києва», «Ресторан-бар мексиканської кухні «mi Amore» у м. Кривий Ріг».

За результатами публічного захисту головою екзаменаційної комісії особливо відмічено високий рівень фахової компетентності та практичну цінність випускних проектів.

Бажаємо успіхів та професійних звершень!

19.01.2018
42265
2671
остання редакція 10.07.2018
42265