logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кулінарна майстерність Даніла Ківи вразила учасників майстер-класу

Загальна інформація

У КНТЕУ відбулося знайомство з тонкощами приготування традиційної мексиканської страви «Чилі Кон Карне», італійського «Різотто з креветками» та десерту «Тарт з лимонним курдом». Секретами поділився юний Даніл Ківа, фіналіст «Майстер-шеф Діти», бренд-амбасадор Kenwood, який 25 січня провів майстер-клас для всіх охочих.

Даніл розповідав про своє ставлення до улюбленої справи, передаючи чудовий настрій та захоплення кулінарним світом усім учасникам. Вони були вражені, як такий юний хлопець знає стільки корисної інформації і так професійно володіє кулінарними навиками на рівні дорослих шефів.

Найважливішим у майстер-класі були не самі страви, як здалося, а тонкощі приготування загалом. Даніл розповідав про правильне поєднання продуктів для повного розкриття їхнього смаку, а також зазначив, що вважає себе гастропанком, адже не стримує себе в експериментах під час приготування страв. 

Незабутню й позитивну атмосферу створив Даня Ківа в кулінарній студії КНТЕУ. Тепер ми знаємо, що професіонали можуть бути юними. Головне - насолоджуватись справою, якою займаєшся. Дякуємо Дані за творчу наснагу, бажаємо досягнення цілей і планів та сподіваємось на нові зустрічі разом із Rest.Art.Kitchen.

26.01.2018
456287
2680
остання редакція 11.07.2018
42265