logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Міжнародний вектор партнерства у сфері гостинності

Загальна інформація

Представники факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ, зокрема: завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу Бойко М.Г., доцент кафедри Охріменко А.Г. та студенти IV курсу спеціальності «Харчові технології» Венглінський О., Гриценко О. - взяли участь в одному із найбільших гастрономічних ярмарків - «DANUBIUS GASTRO Bratuslava 2018», який відбувся 26 січня та є майданчиком для презентації нового обладнання й устаткування, платформою зустрічі професіоналів та ентузіастів гастрономії, де свій досвід можуть продемонструвати молоді бармени, шеф-кухарі, кондитери, пекарі та сомельє з різних країн світу.

Не залишились осторонь і студенти КНТЕУ, які продемонстрували високий рівень компетентностей на конкурсі професійної майстерності.

Також представники факультету зустрілись з директором Національного інституту підвищення професійної кваліфікації Міхалом Бартеком та директором «Академії професійної освіти Меркур» Яном Брецко. Обмінявшись досвідом та провівши плідну бесіду, сторони уклали попередню домовленість щодо співпраці та організації виробничої практики студентів ФРГТБ у найкращих курортних дестинаціях Словацької республіки. 

Дякуємо нашим новим партнерам за професіоналізм та надбаний досвід!

Зичимо високих результатів від співпраці!

26.01.2018
42265
2981
остання редакція 31.01.2018
Vega