logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Бізнес-форум "Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні”

Загальна інформація

  17 квітня 2008 Інститут вищої кваліфікації КНТЕУ проводив бізнес-форум “Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні”. 
Організація цього бізнес-форуму стала значною подією в процесі наукового осмислення проблематики інноваційної діяльності в Україні. Вона зібрала та створила умови для обміну думками більше 50 фахівців, представників бізнесу, громадських організацій та ВНЗ, чиї професійні інтереси так чи інакше пов`язані з тими чи іншими аспектами інноваційної діяльності, а в організаційний комітет надійшло біля 40 тез доповідей з інноваційної проблематики, 33 з яких увійшли в збірник “Матеріали бізнес-форуму”.
Офіційну частину роботи бізнес-форуму відкрив ректор КНТЕУ д.е.н, проф. акад. АПН України Анатолій Антонович Мазаракі. Він звернувся до учасників форуму з вітальним словом, в якому вказав на виключну важливість процесів інтеграції вищих навчальних закладів для загального процесу реалізації інноваційної моделі економіки України і висловив надію, що форум стане ще одним кроком в напрямку такої інтеграції.

  Учасники бізнес-форуму вирішили: 

 по-перше, надати пропозиції Міносвіти і науки щодо розширення обсягів і стимулювання наукових досліджень у галузі інноваційної діяльності; 
 по-друге, запропонували ВНЗ, які займаються підготовкою інноваторів, створити координаційний центр (раду) для узгодження спільних цілей і завдань; 
 по-третє, учасники бізнес-форуму домовились сприяти інноваційному розвитку малого та середнього бізнесу шляхом надання консультаційних послуг, проведення бізнес-форумів, круглих столів, тренінгів з питань комерціалізації та трансферу технологій, інноваційного менеджменту, досвіду інноваційної діяльності малих та середніх підприємств в інших країнах світу тощо.

25.04.2008
annzo
1639
остання редакція 25.04.2008
23