logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Від КНТЕУ до школи. Добра традиція співпраці

Загальна інформація

З ініціативи наукового клубу "Start in Science" Наукового товариства студентів, аспірантів
та молодих вчених під керівництвом викладачів кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю  доц. Пасальського Б.К. та  ст. викл. Чикун Н.Ю. постійно проводиться акція "Відвідай рідну школу!".

Мета проведення: ознайомити старшокласників, вчителів з умовами навчання в КНТЕУ, науково-дослідною роботою студентів,
можливостями для занять спортом та цікавого культурного дозвілля. Короткий звіт та фотозвіт активісти представили на сторінці Хіміки | КНТЕУ.

Вперше акція "Від КНТЕУ до школи" ("Відвідай рідну школу") стартувала в 2015 році. Започаткували її наші активісти Дмитро Іванов, Анастасія Кириченко, Юлія Краснокутська, Софія Мельник, які провели зустрічі зі старшокласниками в рідних школах Житомирської, Полтавської, Харківської та Івано-Франківської областей. Згодом до неї долучилися багато студентів ФТМ. Інформація була представлена на нашій сторінці та головній сторінці сайту КНТЕУ. Як наслідок, ряди студентів ФТМ поповнили випускники багатьох шкіл.

Інформація від наших активістів:

Ліза Каїка (ФТМ 1-16)

«Усім привіт! З ініціативи наукового клубу "Start in Science" стартувала акція "Відвідай рідну школу!", у якій я взяла участь. Протягом 11 років я навчалася в Прилуцькій СШ з поглибленим вивченням інформаційних технологій, і надалі вважаю мою школу - найкращою! Зараз, будучи студенткою 1 курсу ФТМ та учасником Наукового клубу, я розповіла про навчання, науково-дослідну роботу, спортивне життя та культурні події університету. На уроці були присутня завуч школи та вчитель математики, які також ставили питання щодо навчання! Яскраві, палаючі очі учнів 10 класу свідчать про зацікавленість та вступ до КНТЕУ в майбутньому.

Ангеліна Талько (ФТМ 1-16)

«Я завітала на урок до старшокласників Іршанської гімназії в Житомирській області. Головною метою мого візиту було представити КНТЕУ, як найкращий вибір для абітурієнтів, адже кожен має думати про своє успішне майбутнє. Учні виявили активність, ставлячи важливі для них питання, а саме: складання ЗНО, вступ до вузу, навчання у ВНЗ, переваги навчання в КНТЕУ».

Долід Олександр (ФТМ 2-16)

«На зимових канікулах  я завітав на урок до старшокласників рідної школи в Рівненській області Сарнинського районного ліцею "Лідер". Головною метою мого візиту було представити КНТЕУ в найширшому спектрі його внутрішнього життя. Ознайомив учнів зі структурою університету, розкрив перспективи навчання, і, звісно, не забув розказати також про науковий клуб "Start in science" та його діяльність і важливість у житті КНТЕУ. Також відповів на всі питання, які були поставлені майбутніми абітурієнтами. З цікавістю учні слухали розповідь про дослідження, які проводяться студентами в лабораторіях кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів. Результати досліджень презентуються на міжнародних студентських науково-практичних конференціях. Цього року це «Актуальні проблеми товарознавства та торговельного підприємництва» в рамках Х Консумерського фестивалю, секція «Food Chemistry Experiments». Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері, старшокласники ставили безліч питань та отримали на них щирі відповіді. Із особливою зацікавленістю майбутні випускники запитували про умови вступу та навчання в КНТЕУ. А зараз найважливіше для них - добре скласти випускні іспити, ЗНО та не помилитися з вибором професії. А КНТЕУ чекатиме на майбутніх абітурієнтів, для яких завжди відкриті двері університету».

Наразі акція "Відвідай рідну школу" продовжується, а колектив наукового клубу "Start in Science" запрошує школи до співпраці! 

02.02.2018
456287
2047
остання редакція 11.02.2018
Vega