logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Непорушний зв'язок теорії з практикою: майстер-клас випускника факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Загальна інформація

Кафедра технології і організації ресторанного господарства на чолі з завідувачем кафедри д.т.н., професором Кравченком М.Ф. постійно опікується розвитком тривалих творчих стосунків із провідними вітчизняними та закордонними майстрами-кулінарами. Особлива увага приділяється підтримці стосунків із випускниками спеціальності "Ресторанні технології".

8 лютого відбувся майстер-клас випускника факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності "Ресторанні технологіїМихайлова Михайла з презентацією приготування кулінарних шедеврів середземноморської кухні: "Risotto alla milanese classico" (класичне міланське різото) та "Dorado con salsa alla Provenza" (дорадо з соусом "Прованс").

Презентовані страви представлені в бенкетному меню та меню "a la carte" в ресторані готелю Opera 5*, тож викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства, а також студенти-магістри спеціальності "Ресторанні технології" та "Готельно-ресторанна справа" змогли спостерігати процеси підготовки робочого місця, виготовлення напівфабрикатів і кулінарного приготування анонсованих страв, а також покуштувати ці страви. На майстер-класі були присутні директор НВО Забігайло Т.С. та завідувач виробництва Тукало Т.В.

Михайло Михайлов продемонстрував віртуозне володіння інструментом, часом і простором під час презентації страв, зробив багато зауважень, на які майбутнім фахівцям ресторанного бізнесу необхідно звернути свою увагу, відмітив варіанти смакової комбінаторики і запропонував найкращі для цих страв. Кулінар також пригостив учасників майстер-класу чаєм з прянощами, зроблений за власним оригінальним рецептом.

Цей майстер-клас дає можливість викладачам кафедри технології і організації ресторанного господарства та студентам-магістрам відчути нові смаки, що є особливо цінним у ресторанній індустрії. Важливим також є і те, що отримані знання будуть  повною мірою використані викладачами на лекційних, практичних та лабораторних заняттях з орієнтовно-професійних дисциплін, планомірно підвищуючи професійну компетентність студентів спеціальностей 181 "Харчові технології", 241 "Готельно-ресторанна справа" та роблячи майбутніх фахівців конкурентоспроможними на ринку праці ресторанного бізнесу.

08.02.2018
42265
2916
остання редакція 11.07.2018
42265