logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Зіркові пари студмістечка…

Загальна інформація

День закоханих – це день, коли панує мир, любов та злагода в серцях кожного. Зануритись у цей спалах емоцій ми змогли 13 лютого 2018 року в гуртожитку №6 КНТЕУ. На свято кохання завітали проректор з науково-педагогічної роботи Шаповал С.Л., декан ФОАІС Харченко О.А., декан ФФБС Канєва Т.В., декан ФЕМП Міняйло О.І., заступник декана ФТМ Комаха В.О., заступник декана ФОАІС Муковіз В.С., заступник декана ФМТП Банк Р.О., заступник декана ФФБС Антонюк О.А. Завітали на свято також директор студмістечка Последнік І.М. та заступник директора студмістечка Сиса О.В.  Шановні гості були високоповажним журі на дні закоханих. Звичайно, були присутні завідувачі гуртожитків, зокрема: завідувач гуртожитку №1 Шрамко В.С., завідувач гуртожитку №3 Скіба Н.В., завідувач гуртожитку №4 Базилюк Г.І., завідувач гуртожитку №6 Лозіцька Л.Л. Також були присутні представники РСС КНТЕУ.  Дякуємо їм всім за активну участь у заході та щирі емоції на святі. А в гуртожитку №3 відбувся світловий флешмоб у формі символічного виразу  "3 любить КНТЕУ".  Дійство було неймовірним!

Свято пройшло на досить високому рівні, за що величезна подяка РСС усіх гуртожитків та гуртожитку №6 за теплий прийом. Зануритися в атмосферу студентства, емоцій першого кохання зміг кожен, спостерігаючи за "зірковими парами". Адже у гуртожитку №6 відбувся справжній кінофестиваль. Відомі кожному зіркові пари, такі, як: Боні і Клайд, Шрек та Фіона, Містер та місіс Сміт, Холлі і Пол, Анастейша Стіл та Крістіан Грей брали участь у конкурсах. Усі пари були неперевершені, але "Зірковою парою студмістечка-2018" стали Шрек та Фіона, студент ФЕМП 3 курсу Дорогий Петро та студентка ФЕМП 2 курсу Сметана Катерина, які представляли гуртожиток №1. Вони вразили всіх своїм креативом та артистизмом. Але на цьому святкування не закінчилось, смачні солодощі чекали гостей згодом.

 Без уваги не залишили жодного учасника. Журі визначило переможців у номінаціях:

"Найстильніша пара" – Анастейша Стіл і Крістіан Грей, гуртожиток №2 (Бондар Тетяна ФТМ 3-13, Архипов Ігор ФЕМП 3-18), "Найвеселіша пара" – Бонні і Клайд, гуртожиток №6 ( Шуль Валерія ФМТП 1-5, Степанець Олексій ФМТП 1-23), "Найромантичніша пара"  - Холлі і Пол, гуртожиток №3 (Згуровська Аня ФОАІС 1-4, Молявін Максим ФОАІС 3-4), "Найкреативніша пара"  - місіс і містер Сміт, гуртожиток №4 (Забуга Поліна ФРГТБ 1-3, Пастарнак Максим ФРГТБ 1-19).

Наприкінці вечора гості та учасники поринули в атмосферу святкування минулих років, адже, за словами директора студмістечка Последнік І.М., це свято було ювілейним – десятим…

Завдяки відкритим, щирим серцям присутніх на святі День святого Валентина 2018 року залишиться в пам’яті на довгі роки.

Новак Юлія (ФОАІС 3-5)

13.02.2018
42265
3092
остання редакція 18.02.2018
Vega