logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Модернізація лабораторії кафедри інженерно-технічних дисциплін

Загальна інформація

Новий семестр розпочався з нових комп’ютерів! У лютому 2018 року проведено модернізацію лабораторії кафедри інженерно-технічних дисциплін (аудиторія А-240) – оновлено програмне забезпечення, встановлено потужні комп’ютери, що дає можливість розробляти об’єкти тривимірної комп’ютерної графіки та освоювати практичні аспекти їх використання в архітектурі та інженерних науках.

У презентації взяли участь перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Н.В., викладачі кафедри та студенти. Презентацію провів кандидат технічних наук, доцент кафедри інженерно-технічних дисциплін Григоренко О.М.

Завдяки оновленню студенти матимуть можливість працювати в нових версіях таких програм, як: Autodesk 3ds Max, ArchiCAD, AutoCAD, CorelDRAW. Дане програмне забезпечення застосовується в процесі викладання таких дисциплін, як: "Проектування закладів ресторанного господарства",  "Проектування готелів та курортів", "Дизайн", "Інженерна та комп’ютерна графіка", "Системи автоматизованого проектування". За допомогою цих програм студенти виконують креслення будівель та інтер’єрів приміщень, у просторі розробляють технологічні процеси, а найкращі студенти беруть участь у розробці конкурсних робіт із реконструкції та переоснащення приміщень КНТЕУ.

Студенти як денної, так і заочної форми навчання під керівництвом викладача мають можливість виконувати в повному обсязі практичні роботи, безпосередньо в лабораторії. Отримані знання студенти використовують під час підготовки дипломних проектів. Також на комп’ютерах встановлено тестову програму, яка дозволяє здійснювати оперативний контроль знань студентів та допомагає їм краще оволодіти дисципліною під час самопідготовки.

Викладачами кафедри було наведено приклади успішного становлення студентів у професійній діяльності та навіть просування в кар’єрі за рахунок отриманих знань із інженерної та комп’ютерної графіки.

Також учасникам презентації були представлені приклади графічних розробок студентів спеціальностей "Менеджмент", "Харчові технології", "Готельно-ресторанна справа" і "Туризм". Враховуючи позитивні відгуки і результати студентів, слід розглянути викладання цих дисциплін і на інших спеціальностях, оскільки завдяки отриманим практичним навичкам випускники мають значні конкурентні переваги під час працевлаштування.

15.02.2018
42265
1904
остання редакція 26.04.2018
42265