logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Лекція про особливості організації туризму, екскурсійної діяльності та курортної справи на Мальті та в Угорщині від "Travel Professional Group"

Загальна інформація

21 лютого 2018 року на кафедрі туризму та рекреації відбулась відкрита лекція, яку проводили представники національного туроператора "Travel Professional Group" (TPG) – давні партнери нашого університету. Лекцію читала Олена Валеріївна Бойко, співзасновник TPG. Були присутні студенти 1 та 2 курсів ФРГТБ, викладачі кафедри туризму та рекреації (Т.І. Ткаченко, О.В. Гладкий, В.Г. Жученко), а також представники компанії.

Було порушено ряд актуальних питань у галузі організації туризму, екскурсійної діяльності та курортної справи провідних туристичних дестинацій Європи на Мальті та в Угорщині. Олена Валеріївна розкрила особливості ведення туристичного бізнесу в обох країнах, ознайомила студентів із туристичними ресурсами Мальти та Угорщини, розкрила особливості їх туристичної спеціалізації. Вона поділилась власним досвідом ведення бізнесу на Мальті, розповіла про власні враження від подорожей Угорщиною, показала тенденції зміни продажів курортного продукту в цих країнах, розкрила механізми продажу екскурсійних і навчальних турів, пакетних пропозицій.

Досвід Олени Валеріївни дуже зацікавив слухачів. Лекція пройшла в живій, дотепній манері. Олена Валеріївна наводила такі факти та робила такі аналітичні висновки, яких не знайдеш у жодному літературному джерелі, на жодній Інтернет-сторінці. Вона наводила багато прикладів з власного життя, підготувала унікальні та інформативні слайди комп’ютерної презентації, вела активний діалог з аудиторією.

Співпраця університету з TPG продовжиться й надалі. Цикл лекцій національного туроператора "Travel Professional Group" триватиме весь лютий та завершиться лише на початку березня 2018 року. До участі запрошуються студенти ФРГТБ, аспіранти, фахівці в галузі туризму та готельно-ресторанної справи, усі ті, хто цікавиться актуальними питаннями організації туризму та ведення туристичного бізнесу.

21.02.2018
456287
1468
остання редакція 22.02.2018
Vega