logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Практика Students Internship Program від Альфа-Банку та Укрсоцбанку для студентів

Загальна інформація

У Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку відбулось урочисте відкриття кар'єрних програми Students Internship Program. На ньому Іван Світек, генеральний менеджер Альфа-Груп в Україні, і Тетяна Стрекаль, директор по персоналу, 2 лютого 2018 року привітали 20-х переможців зі стартом проекту. Студенти, які продемонстрували найкращі результати під час відбіркового етапу, з 1 лютого 2018 року розпочали оплачуване стажування за обраними напрямками у великій банківської бізнес-структурі.

В рамках освітнього проекту Students Internship Program, який вже понад 12 років реалізовується банком, талановиті студенти мають можливість отримати досвід роботи у великому фінансовій установі, стати частиною важливих бізнес-процесів, і нарешті, досягти успіху і побудувати свою кар'єру у фінансовій сфері.  У 2018 році у проекті брало участь більш ніж 250 студентів з 16 ВУЗів України.

За результатами конкурсу, що складався з профільного завдання, інтерв'ю та тестування, з числа всіх учасників було вибрано 20 студентів, які з лютого по липень 2018 року будуть проходити стажування і зможуть спробувати себе в професії по одному з напрямків: корпоративний бізнес, малий та середній бізнес , маркетинг, фінанси, ризики, HR, IT, операційна і юридична діяльність. У 2018 році переможці від кафедри банківської справи КНТЕУ склали 20% (4 з 20 переможців), серед яких:  Левчук Яна, Мариняк Тетяна, Матлах Юлія, Крупський Тарас, Тішкова Юлія.

Перші кроки кожного стажиста будуть проходити під курирування досвідчених менторів, які допоможуть молоді набути власний професійний досвід. А гнучкий графік дозволить учасникам стажування легко об'єднувати навчання і роботу.

На нагородженні переможців Тетяна Стрекаль зазначила: "Ми раді, що програма Students Internship Program динамічно розвивається і привертає увагу багатьох талановитих студентів.  Для нас це надзвичайно почесна місія, адже разом ми будуємо майбутнє фінансової галузі країни". Доцент КНТЕУ Маслова Н.О. виступила з вітальною промовою від всіх викладачів та адміністраціїї КНТЕУ та зазначила, що університет створює всі умови для формування сучасних фахівців банківськоої справи. 

За 12 років проекту до нього приєдналися близько 9 000 студентів з більш ніж 90 українських вищих навчальних закладів. Кар'єрна програма Students Internship Program покликана виховувати нове покоління фахівців фінансового ринку, підвищувати престиж професії банкіра і банківської сфери в цілому як інноваційної та стратегічної галузі країни.

Детальніше про Students Internship Program і її фіналістів можна дізнатися на офіційному сайті програми.

02.02.2018
456287
1283
остання редакція 26.02.2018
456287