logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Семінар тренінг "Екологія - складова освіти"

ЕКО ДТЕУ

23 лютого, у рамках співпраці КНТЕУ та СШ №302, активісти ЕкоКлубу прийняли участь у проведенні тренінгу-семінару "Екологія - складова освіти". Захід проводився в межах дисципліни екологія, яка є частиною Екологічної політики школи. Серед інших елементів можна виділити: сортування сміття, збір макулатури та кришечок, систематичне озеленення територій, виставки тварин, різноманітні конкурси, що спрямовані на взаємодію дітей із природою. Все це проводиться екологічним клубом "Біос", який існує в СШ №302 вже 21 рік.
Під час проведення тренінгу були розглянуті питання щодо:
- організації навчального процесу в рамках курсу "Екологія";
- значення "Екології" у навчальній програмі;
- взаємодія школи із іншими організаціями та навчальними закладами;
- становлення екологічних напрямів в Україні;
Активісти ЕкоКлубу КНТЕУ провели презентацію університету та його досягнення у сфері екології. Після висвітлення загальних положень, щодо структури та організації університету, його позицій у державних рейтингах, було презентовано одну із найважливіших складових діяльності КНТЕУ- Консюмерський фестиваль. Саме в рамках проведення Консюмерського фестивалю 2017 року, було покладено початок співпраці КНТЕУ зі школою. Від історії започаткування фестивалю, його напрямами розвитку, і до створення ЕкоКлубу КНТЕУ - була присвячена перша частина виступу представників університету. Далі відбулася презентація Екологічної політики КНТЕУ, та досягнення ЕкоКлубу за роки його існування.
У підсумку даного заходу, було повністю розкрито питання актуальності та важливості складової "Екологія" у навчальному процесі, як для дітей, так і для студентів.
ЕкоКлуб висловлю вдячність директору СШ №302 Старову Степану Федоровичу за можливість прийняти участь у проведенні тренінгу-семінару та долучитись до вирішення актуальних питань освітнього процесу. 

26.02.2018
438727
1660
остання редакція 26.02.2018
438727