logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Призові місця студентів КНТЕУ на 16-му Міжнародному гастрономічному фестивалі в Стамбулі

Загальна інформація

Студенти Київського національного торговельно-економічного університету факультетів ресторанно-готельного та туристичного бізнесу та міжнародної торгівлі та права 22-25 лютого 2018 року взяли участь у 16-му Міжнародному гастрономічному фестивалі в Стамбулі (Туреччина), що організований Федерацією шеф-кухарів Туреччини "TASFED" зокрема: Олександр Гриценко, Олександр Сокур, Володимир Совяк (4 курс, 14 група, спеціалізація "ресторанні технології") та Ангеліна Чала (3 курс, ФМТП).

Цей грандіозний кулінарний захід зібрав понад 2000 учасників з 30 країн світу. Його відвідали понад 5000 гостей з усього світу. Учасники змагались у 20 різних категоріях індивідуальних і командних змагань. Роботу учасників змагань оцінювали понад 80 професійних членів журі з різних країн світу.

Результатом успішного виступу стало завоювання командою студентів Київського національного торговельно-економічного університету п’яти  срібних та двох бронзових медалей.  

У конкурсній номінації "Риба" наші студенти вибороли:

  • Олександр Сокур – срібло
  • Володимир Совяк – срібло

У номінації "Десерт":

  • Олександр Гриценко – бронза
  • Ангеліна Чала – бронза

У номінації "Основна страва" Ангеліна Чала відзначена дипломом за участь.

Особливу увагу гостей та учасників привернули змагання команд юніорів у номінації "Кращий кулінарний університет року", в якій брали участь понад 40 команд університетів з різних країн світу. Команда кулінарів-юніорів КНТЕУ у складі Олександра Гриценка, Олександра Сокура та Володимира Совяка посіла почесне друге місце та була нагороджена срібними медалями, що засвідчує високий рівень практичної підготовки майбутніх фахівців в КНТЕУ, його відповідність міжнародним стандартам.

Вітаємо команду студентів КНТЕУ з успішним виступом та перемогою! 

25.02.2018
42265
2307
остання редакція 28.02.2018
42265