logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Презентації комп’ютерних класів на кафедрі фінансів

Загальна інформація

На кафедрі фінансів ФФБС відбулися презентації комп’ютерних класів  в аудиторіях А-215 та А-219.

На заході, який відбувся 28 лютого, були присутні ректор КНТЕУ Мазаракі А. А., проректор з науково-педагогічної роботи к.т.н. Шаповал С. Л., декан факультету фінансів та банківської справи к.е.н. Канєва Т. В., заступники декана та викладачі кафедри.

Анатолій Антонович наголосив, що деякі програмні продукти у КНТЕУ використовують уже біля 10-ти років, проте постійне оновлення і творчий підхід до широких можливостей програм несе надзвичайно позитивний, корисний результат у навчальному процесі. Він побажав успіхів у роботі та завірив, що оновлення будуть продовжуватися й надалі, адже університет завжди прагне відповідати вимогам сучасності.

Комп’ютерний клас А-215 використовується під час проведення практичних занять зі студентами освітнього ступеня ”бакалавр” та "магістр" із дисциплін "Страхування", "Страхові послуги", "Страховий маркетинг", "Перестрахування" та "Страховий менеджмент".

Програму "InsCom", яка дозволяє охопити всі страхові бізнес-процеси в одній системі, презентувала доцент кафедри фінансів Ротова Тетяна Анатоліївна.

Комп’ютерний клас А-219 використовується під час проведення практичних занять зі студентами освітнього ступеня "бакалавр" із дисциплін "Бухгалтерський облік в державному секторі", "Казначейська система обслуговування бюджетів" та "Казначейська справа". Програмний продукт "Парус", а саме "Парус-бюджет", який дозволяє автоматизувати всі ділянки облікового процесу, а також інтегрувати інформацію до інших програмних продуктів та експортувати звітні форми до програм передбачених для подання електронної звітності в ДФСУ презентувала доцент кафедри фінансів Шевченко Світлана Олексіївна.

28.02.2018
42265
2363
остання редакція 05.03.2018
Vega