logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності для старшокласників: майбутні вступники цікавляться вступом до КНТЕУ

Загальна інформація

Кафедра туризму та рекреації провела День гостинності КНТЕУ для учнів 11-А класу середньої загальноосвітньої школи № 126. Були запрошені 24 учні разом з їх класним керівником Наталією Стрельченко. Учні уважно прослухали інформацію Центру профорієнтаційної роботи, проглянули документальні фільми про університет, зняті студентами КНТЕУ. Перед учнями виступила директор Центру, кандидат філософських наук, доцент Людмила В’ячеславівна Ярошенко. Вона детально розповіла про умови вступу в університет, висвітлила особливості підготовки фахівців різних спеціальностей, наголосила на особливостях вступної кампанії 2018 року. 

Учням під час заходу 5 березня 2018 року було роздано додатковий матеріал, інформаційні буклети та пам’ятки, де вони змогли додатково ознайомились з особливостями вступу до університету. Учні зацікавились наданою інформацією, ставили багато уточнюючих запитань. Розпитували про можливості працевлаштування після закінчення університету, запитували про те, які спеціальності наразі є найбільш престижними та ціняться на ринку праці. Учні виявили бажання вступати на навчання до КНТЕУ на різні спеціальності.

Перед учнями також виступив професор кафедри туризму та рекреації Олександр Гладкий. Він детально та обґрунтовано наголосив на особливостях та перевагах спеціальностей ресторанно-готельного та туристичного напрямку, окреслив коло робочих місць для майбутнього працевлаштування, в також запросив учнів на екскурсію університетом.

Учні відвідали навчальні аудиторії кафедри туризму та рекреації, детально роздивлялись інтер’єр кабінету менеджменту туризму (А-540 ауд.). Їх вкрай зацікавило технічне оснащення комп’ютерного класу кафедри в ауд. А-532.  Учні детально розпитували про комп’ютери цього класу, хотіли дізнатися, які на них встановлені процесори, якими технічними характеристиками вони володіють, чи забезпечені комп’ютери доступом до швидкісного Інтернету. Учням дуже сподобались лекційні аудиторії в корпусі Б. Вони розмістились за партами, робили за ними селфі. Дуже сподобалось їм і приміщення бібліотеки університету.

Загалом учні були дуже зацікавлені в майбутньому навчанні в КНТЕУ: ставили питання, цікавились тим, які дисципліни вони вивчатимуть, запитували, чи практикують в університеті закордонне стажування, чи є посилені програми навчання іноземних мов, чи має університет спортивні споруди для потреб студентів та як організовано їх вільний час після лекцій.

На всі запитання були дані чіткі й вичерпні відповіді. КНТЕУ справив вкрай позитивне враження на учнів 11-А класу середньої загальноосвітньої школи № 126. Частина з них вирішила записатись на курси підготовки до вступу в університет, частина вирішила, що обов’язково буде вступати до КНТЕУ цього літа.

05.03.2018
456287
2048
остання редакція 10.07.2018
42265