logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас для учнів Українського коледжу ім. В. О. Сухомлинського

Загальна інформація

Представники кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю провели День гостинності для старшокласників коледжу ім. В. О. Сухомлинського. У рамках зустрічі, яка відбулась 12 березня 2018 року, та з нагоди заходів у межах X Консумерського фестивалю майбутні вступники побували на майстер-класі "Експрес-методи оцінки якості харчових продуктів".

Старший викладач Чикун Н. Ю. привітала присутніх зі стартом подій у рамках Х Консумерського фестивалю, розповіла про значну просвітницьку діяльність викладачів та студентів ФТМ щодо захисту прав споживачів. Доцент Пасальський Б. К. ознайомив учнів з методами оцінки якості харчових продуктів, наголосив на фізико-хімічних методах, що є об’єктивними та відзначив переваги експрес методів дослідження. Активісти клубу "Start in Science" виступили з презентаціями та провели експериментальне дослідження: визначили показники якості молока швидкими фізико-хімічними методами (зразки молока різних торгових марок та з фермерських господарств для дослідження надані школярами), дослідження якості питної води та інших харчових продуктів. Викладачі кафедри товарознавства та активісти наукового клубу "Start in Science"  розповіли також старшокласникам інформацію про можливості вступу та навчання в  КНТЕУ.

У підготовці взяли участь активісти клубу "Start in Science" студенти ФТМ: Каіка Єлизавета, Захарченко Валентин, Рекал Дмитро, Довженко Даша, Саранцева Олена, Сєдов Сергій, Бармін Богдан, Вдовиченко Євген, Гайдук Микола, Чава Юлія, Кобелєва Анастасія, Сербу Денис.

Організатор: кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю, науковий клуб "Start in Science".
Модератор: Чикун Н. Ю., старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю.
Науковий керівник: Пасальський Б. К., доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю.
Учасники: старшокласники коледжу ім. В. О. Сухомлинського, активісти Наукового клубу "Start in science", студенти, викладачі.

12.03.2018
456287
2264
остання редакція 11.07.2018
42265